Mix Paine - fara gluten, fara ou, fara lapte, fara soia Valori nutritionale pentru 100 g produs:Energie: 1521 kJ / 358 kcalProteine: 1,8Carbohidrati: 85,7 gGrasimi: 0,9 gFibre alimentare 1,9 gSodiu: 0,8gIngrediente: amidon de porumb, Faina de orez, amidon de tapioca, zahar, fibre vegetale, sare.
Coacem in cuptor preincalzit la 180-200 C aproximativ 30-40 de minute.
Punem aluatul format intr-o tava si lasam inca 20 de minute.
Daca dorim sa facem paine, punem Faina pe maini si framantam din aluatul crescut forma de paine.
Formam aluatul dupa dorinta (se poate face si chifle) si il lasam sa creasca timp de o ora, la temperatura camerei.
Amestecam pana cand aluatul devine uniform, fara noduri.
Amestecam continuu si adaugam ulei de masline si sare.
Punem Faina intr-o oala si framantam impreuna cu drojdia.
Dizolvam drojdia in apa calduta.
Mod de preparare: - 500g Mix, 380-400 g apa, 15 g drojdie proaspata, 10 g sare, 20 g ulei de masline extra virgin.
Adaosuri: Faina de guar, E464 (hidroxipropilmetilcelulosa), extract de drojdie .
Mix Paine - fara gluten, fara ou, fara lapte, fara soia Valori nutritionale pentru 100 g produs:Energie: 1521 kJ / 358 kcalProteine: 1,8Carbohidrati: 85,7 gGrasimi: 0,9 gFibre alimentare 1,9 gSodiu: 0,8gIngrediente: amidon de porumb, Faina de orez, amidon de tapioca, zahar, fibre vegetale, sare