O Fantana de ciocolata este visul oricarui iubitor al acestui desert.
Conuri de inghetata, biscuiti,)Fantana, tava si 3 etaje pentru cascada, carcasa din otel inoxidabilDoua butoane activeaza rotatia melcului si functia de incalzireAx spiralat (melc) durabil din plastic rezistent la calduraIndicator luminos de incalzireEste necesara dizolvarea ciocolateiIncalzitor puternicTemperatura maxima 60 ° CCapacitate ciocolata 650mlTava mare de colectare cu un diametru de 21,4 cmInaltimea dispozitivului 40 cmPicioare frontale reglabilePutere de 320WAlimentare 230V ~ 50 Hz.
Inainte de a incepe curatarea aparatului trebuie deconectat de la sursa de alimentare.
Detalii tehnice:Dispozitivul perfect pentru o petrecereScufundati fructele preferate in ciocolata (de exemplu, capsuni, struguri, bucati de mere și piersici)Un dispozitiv excelent pentru decorarea deserturilor cu glazura de ciocolata (de ex.
In caz contrar motorul poate avea de suferit.
CURATARE SI INTRETINERE Se recomanda spalarea aparatului dupa fiecare utilizare.
Atentie! Daca ciocolata are bule de aer, aparatul trebuie oprit mai multe minute panca cand acestea ies in mod natural din compozitie.
ciocolata trebuie sa aiba o densitate corespunzatoare (aceasta se poate corecta cu unt sau ulei de calitate)Pentru a asigura cel mai bun gust, opriti dispozitivul la fiecare 60min si amestecati bine ciocolata care se afla in vas.
Atentie! Cantitatea de ciocolata din vas nu trebuie sa ajunga la minim (se va reaproviziona pe masura ce se consuma).
Totusi efectul cel mai mare este la desertul cu fructe asortate pe bete de frigarui sau bezele trecute prin Fantana de ciocolata.
Recomandari:FOLOSIREA DISPOZITIVULUI: Se recomanda utilizarea ciocolatei pentru fantani.
Varsati ciocolata in vas , 0,5cm sub marginea vasului.
Porniti incalzirea cu ajutorul comutatorului (3) pana la poziţia HEAT.
Dupa topirea ciocolatei mutati comutatorul(2) in pozitia MOTOR/HEAT.
Nu in ultimul rand, o Fantana de ciocolata este binevenita in colectia de aparate de care trebuie sa dispuna orice unitate de alimentatie publica care organizeaza evenimente speciale.
Cu ajutorul ciocolatei lichide se poate da tortului un aspect incantator, sau se poate realiza un desert rapid din biscuiti, piscoturi sau napolitane peste care se asterne ciocolata lichida.
De asemenea, aceasta poate oferi o nota de originalitate oricarei ocazii, fie zile de nastere, sarbatori, nunti, sau alte ocazii festive.
Totodata, o Fantana de ciocolata va poate scoate din incurcatura atunci cand aveti musafiri surpriza, pe care nu aveti cu ce sa-i serviti inafara de ciocolata si fructe, acest aparat transformand un aliment obisnuit in ceva cu totul deosebit.
O Fantana de ciocolata este visul oricarui iubitor al acestui desert