Ferment pentru deserturi cu bifidus, bio, 2x 6g, Nat-ali pentru a beneficia de un efect pozitiv asupra florei tale intestinale, este recomandat sa consumi o doza zilnica cuprinsa intre 1 si 5 miliarde de bacterii probiotice.
Gramaj: 2x 6 g Produs in Franta.
Produs certificat ecologic.
Conditii de pastrare: A se pastra de preferinta sub +18°C pentru o mai buna eficienta a fermentului.
Valori nutritionale per 100g : Energie: 210 kj / 50 kcal Grasimi: 1.5g din care saturate 1.0g Carbohidrati: 5.4g din care zaharuri 5.2g Proteine: 3.6g Saruri: 0.10g Alergeni: Vezi ingredientele cu majuscule.
Deoarece tulpina Bifidobacterium lactis nu reinsamanta, veti obtine deserturi fermentate clasice. *Puteti transplanta desertul fermentat obtinut de pana la 5 ori, cu conditia sa fie respectate conditii bune de igiena si utilizare: folositi 1 oala de 125 ml desert fermentat pentru 1 L de lapte.
Odata terminat, puneti la frigider si lasati sa se raceasca cateva ore inainte de a consuma.
Se toarna in recipiente si se lasa pentru a face iaurt in medie 8 ore.
Adauga in functie de reteta aleasa: zahar, dulceata, arome, s.a.m.d.
Se dizolva fermentul in 2 linguri de lapte apoi se toarna treptat in laptele ramas. *din agricultura ecologica Mod de preparare: Ingrediente de adaugat: 0.5L lapte (pentru o doza din pliculet) Preparare: 2 minute Fermentare: 8 ore in medie intr-un aparat de iaurt (consultati instructiunile producatorului pentru timpul de incubare in functie de aparatul de iaurt) Instructiuni de utilizare: Folositi ustensile perfect curate.
Bulgaricus. 6g (continutul unui plic) = 4 portii de 125ml Ingrediente: LAPTE praf degresat*, Bifidobacterium lactis, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp.
Un desert fermentat realizat dupa recomandarile NATALI va garanteaza aceasta doza de „bifidus”.
Ferment pentru deserturi cu bifidus, bio, 2x 6g, Nat-ali pentru a beneficia de un efect pozitiv asupra florei tale intestinale, este recomandat sa consumi o doza zilnica cuprinsa intre 1 si 5 miliarde de bacterii probiotice