File de hering fraged in sos cu mustar si marar, eco-bio, 200g - Fontaine Calitatea heringului depinde și de calitatea și prelucrarea apei.
Mod de prezentare Conserva a 200 grame File de hering fraged in sos cu mustar si marar, eco-bio, 200g - Fontaine Alege acum File de hering fraged in sos cu mustar si marar, eco-bio, 200g - Fontaine si bucura-te de beneficii!.
După deschidere se păstrează la frigider și se consumă în termen de maxim 2 zile.
A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.
Certificat de pescuit sustenabil MSC (MSC-C-50531) Mod de utilizare: cu pâine, cartofi, paste sau orez.
Zona de pescuit: FAO 27 (Marea Nordului/Marea Irlandei) Metoda de pescuit: Plase de strângere și plase de ridicare.
Acest produs a fost fabricat conform reglementărilor europene ecologice 834/2007.
Controlat de DE-ÖKO-001.
Agricultură UE. *=ingrediente provenite din culturi certificate ecologic (27,3 %).
Ingrediente: File de hering (Clupea harengus) (60%), muștar* (14%) (apă, semințe de muștar* , oțet de vinars*, sare de mare, condimente*, ierburi*), apă, ulei de floarea soarelui*, zahăr din trestie de zahăr*, oțet de vinars*, miere*, condimente* , sare de mare, agent de îngroșare: gumă de guar*; mărar*.
De asemenea, au un gust minunat în combinația cu orez sau paste: înainte de deschidere țineți cutia în apă fierbinte câteva minute, și serviți fierbinte.
Bucurați-vă de File de hering Fontaine într-o cremă ecologică cu muștar, pe pâine albă prăjită sau în combinație cu cartofi.
Heringul iubește, de asemenea, aciditatea ușoară a oțetului, mai ales atunci când condimentele fine completează gustul marinadei.
Muștarul și mărarul fac un cuplu de vis - pentru toți cei cărora le place o ușoară claritate în armonie cu ierburile aromate.
Provenit 100% din acvacultură ecologică sustenabilă.
Heringul provine din Atlanticul de Nord-Est, iar curentul golfului are ca rezultat mixtura permanentă a apei.
File de hering fraged in sos cu mustar si marar, eco-bio, 200g - Fontaine Calitatea heringului depinde și de calitatea și prelucrarea apei