Fulgi de alac, 350g - Pronat Fulgii de alac contin vitaminele A, E si complexul B, mangan, fosfor, magneziu si proteine.
Origine: Uniunea Europeana Fulgi de alac, 350g - Pronat Alege acum Fulgi de alac, 350g - Pronat si bucura-te de beneficii!.
Pastrare: loc racoros si uscat, bine ventilat, ferit de lumina.
Produsul nu este, nu contine si nu este obtinut cu organisme modificate genetic, conform normativelor in vigoare.
Imaginea de pe eticheta are titlu informativ.
Valori nutritionale/ 100 g Valoare energetica: 1406kJ/332kcal Grasime: 3g, din care -acizi grasi saturati: 1g -acizi grasi mono-nesaturati: 1g -acizi grasi poli-nesaturati: 1g -acizi grasi trans: lt;1% Carbohidrati: 64g -mono- dizaharide: 2g -din care zaharuri: 1g Fibre: 8g Proteine: 14g Minerale: 2g Sodiu: 1mg Valorile nutritionale sunt supuse variatiilor specifice produselor naturale. * din culturi certificate ecologic.
Ingrediente Fulgi de alac: Fulgi de alac * (Triticum spelta).
Acest lucru inseamna si ca, spre deosebire de alte tipuri de Fulgi de cereale, fulgii de alac sau faina de alac poate fi folosita in alimentatia bebelusilor de peste 7 luni.
Un avantaj considerabil al fulgilor de alac consta in faptul ca, desi alacul contine chiar mai mult gluten decat graul normal, chiar si persoanele cu intoleranta la gluten pot consuma acest sortiment de Fulgi de cereale bio.
Fulgi de alac, 350g - Pronat Fulgii de alac contin vitaminele A, E si complexul B, mangan, fosfor, magneziu si proteine