Descriere YEO:
Fulgi de Ovăz Fini Fără - Disponibil la viataverdeviu.ro
Pe YEO găsești Fulgi de Ovăz Fini Fără de la Niavis, în categoria Fulgi şi Musli.
Indiferent de nevoile tale, Fulgi de Ovăz Fini Fără Gluten 250g ECO | Niavis din categoria Fulgi şi Musli îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 17.5 Lei
Caracteristicile produsului Fulgi de Ovăz Fini Fără
- Brand: Niavis
- Categoria: Fulgi şi Musli
- Magazin: viataverdeviu.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Fulgi de Ovăz Fini Fără Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Fulgi de Ovăz Fini Fără de la viataverdeviu.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Fulgii de ovăz sunt bogați în fibre insolubile, cât și în fibre solubile, extrem de benefice sănătății. O sursă excelentă de nutrienti, fulgii de ovaz au în compoziția lor vitamina E, cât și vitamine esențiale din complexul B. Printre mineralele extrem de benefice din ovăz se numară magneziul, fierul, cuprul, calciul și zincul. De asemenea, ovăzul este o sursă excelentă de proteine. În plus, versiunea aceasta de produs este fără gluten. Ingrediente: 100%
Fulgi ce Ovaz *
Fini fara
Gluten * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA Informatii nutritionale/100g Energie............371kcal/1561kj Grasimi............6.7g din care grasimi saturate....1g Glucide................64g din care zahar.........1g Proteine...........13g Fibre ...............9.7g Sare................0g Recomandari de utilizare: Fulgii de Ovăz pot fi consumați ca atare sau gătiti, în diverse moduri de preparare. Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros. NU CONTIN GLUTEN SAU ALTI ALERGENI! Tara de origine: Germania Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.