Fulgi de Porumb fara sare,zahar si gluten ecologic, certificat bio.
Beneficiile fulgilor de Porumb se regăsesc în aportul ridicat de vitamine (A, B, C, D și E) și în cel de tiamină.
Ingrediente: Porumb**din agricultura ecologicaValori nutritionale/100g:Energie: 1612kj / 380 kcalGrasimi: 1.3g din care saturate 0.2gCarbohidrati: 82g din care zaharuri 1.3gFibre: 3.6gProteine: 8.7gAlergeni:Poate contine urme de: nuci, susan, aluneMod de depozitare:A se pastra la loc uscat si racoros..
Adăugarea de miere, nuci și semințe va stimula aportul de proteine.
Proteina este esențială pentru repararea țesuturilor corpului, creșterea imunității și reglarea enzimelor și hormonilor.
Fulgi de Porumb conțin, de asemenea, fier, vitamina B12 și alți nutrienți.
Consumul de Fulgi de Porumb cu lapte la micul dejun crește conținutul de proteine.
Deși fulgii de Porumb nu sunt bogați în fibre, acest lucru poate fi corectat prin adăugarea de fructe proaspete și nuci atunci când sunt consumați la micul dejun.
Deși porumbul are o cantitate bună de nutrienți, conține și amidon.
Tiamina este bună pentru metabolism, pentru producerea de energie și pentru funcțiile cognitive.
Fulgi de Porumb fara sare,zahar si gluten ecologic, certificat bio.
Beneficiile fulgilor de Porumb se regăsesc în aportul ridicat de vitamine (A, B, C, D și E) și în cel de tiamină