Descriere YEO:
Fulgi de porumb fara zahar, - Disponibil la minuneanaturii.ro
Pe YEO găsești Fulgi de porumb fara zahar, de la Solaris, în categoria Health & Beauty.
Indiferent de nevoile tale, Fulgi de porumb fara zahar, 300gr - Solaris din categoria Health & Beauty îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 43.84 Lei
Caracteristicile produsului Fulgi de porumb fara zahar,
- Brand: Solaris
- Categoria: Health & Beauty
- Magazin: minuneanaturii.ro
- Ultima actualizare: 20-12-2024 01:34:29
Comandă Fulgi de porumb fara zahar, Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Fulgi de porumb fara zahar, de la minuneanaturii.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Fulgi de
porumb fara zahar,
300gr -
Solaris Fulgii
Solaris sunt produși în Italia, de o firmă de familie cu mare tradiție, care a început în anul 1922 cu o moară de cereale. În prezent fabrica are utilaje de ultima generație și a pus la punct o rețetă de obținere a celor mai gustoși fulgi obținuți din cereale. Pot constitui o gustare rapidă sau un adaos la un preparat mai complex. Fulgii de
porumb, una dintre cele mai populare alternative pentru micul dejun din întreaga lume, sunt un ingredient accesibil, versatil, ușor de pregătit, hrănitor și nutritiv. Consumați astăzi mai ales în combinație cu lapte, fructe (proaspete sau deshidratate), nuci, diverse semințe crude, fulgii de
porumb sunt ușor digerabili și îți oferă energie pentru întreaga zi. Știai că fulgii de porumb provin din Statele Unite ale Americii și au o istorie de aproape 130 de ani? În anul 1894, fulgii au fost decoperiți accidental de către William Kellogg, în încercarea de a pregăti un mic dejun sănătos și hrănitor deopotrivă pentru pacienții sanatoriului Battle Creek din Michigan. Conform unor surse, John Kellogg (medic și, totodată, directorul sanatoriului Battle Creek) nu a fost de acord însă cu ideea ce i-a venit ulterior fratelui său, William, de a adăuga zahăr în compoziția fulgilor. Din acest motiv, William Kellogg a înființat propria companie producătoare de fulgi de porumb, destinați publicului larg, obținând patentul pentru produsul creat în 1896. De atunci și până în zilele noastre, piața s-a diversificat și există în prezent o mulțime de producători care comercializează fulgi de porumb simpli, cu adaos de zahăr sau alte ingrediente și diverse arome. Compozitie: Fulgii de porumb
Solaris sunt produși în Italia, de către o firmă de familie cu o mare tradiție în spate, care și-a început activitatea în anul 1922, pornind de la o simplă moară de cereale. În prezent, fabrica deține utilaje de ultimă generație și a elaborat o rețetă proprie de obținere a celor mai gustoși fulgi din cereale. mălai grișat (88%), malț de orz, sare. fără adaos de zahăr. Care sunt beneficiile consumului de fulgi de porumb Gustare rapidă sau ingredient al unor preparate complexe, fulgii de porumb nu reprezintă doar un ingredient foarte gustos atunci când este consumat în diverse combinații, ci și o sursă de beneficii asupra organsimului. Te invităm să descoperi care sunt aceste beneficii pe care ți le poate aduce consumul de fulgi de porumb. sursă bogată de carbohidrați complecși – cu un conținut în mod natural de aproximativ 81,4% glucide, dintre care doar 3% este constituit din zaharuri și prin aportul de fibre, fulgii de porumb sunt asociați cu o absorbție mult mai lentă în sânge a glucidelor. Acest tip de carbohidrați au rolul de a preveni diferențele bruște de glicemie. Totodată, eliberează gradat energie și conferă sațietate pentru o lungă perioadă de timp, fiind foarte hrănitori. Carbohidrații complecși se regăsesc mai ales în cereale și leguminoase. sursă de nutrienți, vitamine și minerale – fulgii de porumb conțin vitamina A, vitamine din complexul B (în special B1, B3 și B9, dar și B6, B2), vitamina E și minerale precum: fier, magneziu, mangan, fosfor, calciu, potasiu, sodiu. Vitamina B9 (folatul) susține formarea unor noi celule și creșterea țesuturilor, fiind benefic în timpul sarcinii. Vitamina B3 (niacina) împreună cu vitamina B9 pot previn apariția bolii Pellagra. De asemenea, vitamina B1 (tiamină) are rolul de a accelera metabolismul carbohidraților, stimulează producția de energie și, în același timp, susține funcțiile cerebrale și sănătatea nervoasă. Conținutul bogat în fier menține sănătatea sângelui și previne anemia. sursă de proteine – mai mult de 6g în compoziția a 100 g de fulgi. Combinate cu lapte (inclusiv vegetal), diverse nuci și semințe, vei crește în mod categoric aportul de proteine în alimentație. Proteinele sunt esențiale pentru repararea țesuturilor