Descriere YEO:
Glonțul de zahăr - Disponibil la bookzone.ro
Pe YEO găsești Glonțul de zahăr de la Publisol, în categoria Carti.
Indiferent de nevoile tale, Glonțul de zahăr din categoria Carti îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 21.25 Lei
Caracteristicile produsului Glonțul de zahăr
- Brand: Publisol
- Categoria: Carti
- Magazin: bookzone.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Glonțul de zahăr Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Glonțul de zahăr de la bookzone.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Un fotoreporter al revistei Armata noastră intră în atenția unei grupări de spionaj străine care e interesată de informații și fotografi i privind tehnica militară românească și anumite manevre efectuate de armată. Pentru a pune mâna pe materialul documentar, gruparea exploatează gelozia fotoreporterului, soția lui fi ind atrasă într-un vârtej de jocuri erotice.Femeia este fi lmată, fotografi ată și șantajată. Spionii ar fi reușit să transmită informații în străinătate pentru o bună perioadă de timp dacă n-ar fi intrat pe fi r cei trei investigatori de top, colonelul Panait și maiorii Lucian și Frunză, care reușesc să rezolve în timp util complicatul puzzle informațional.DESPRE AUTOR:Haralamb Zincă (pseudonimul literar al lui Hary Isac Zilberman) s-a născut pe 4 iulie 1923, la Roman. A scris peste 50 de romane polițiste și de spionaj, dar și jurnale de front și cărți de cercetare istorică. Este considerat părintele literaturii de gen din România, Sfârşitul spionului fantomă fi ind prima carte de spionaj scrisă de un autor român, iar O crimă aproape perfectă, prima carte polițistă. A fost unul dintre cei mai vânduți scriitori români ai epocii sale. Cărțile lui, tipărite în tiraje de 250 000-300 000 de exemplare, se epuizau în doar câteva zile. Cazurile inventate de el erau atât de surprinzătoare, încât anchetatorii profesioniști îi cereau sfaturi pentru rezolvarea unor cazuri reale. A fost distins cu Premiul Asociației Scriitorilor din București – pentru cartea-document Şi a fost ora H (1971) – și cu Premiul Uniunii Scriitorilor (1976). A murit, după o lungă suferință, la București, pe 24 decembrie 2008