Handbook of Research on Food Science and Technology. Volume 2: Food Biotechnology and Microbiology, Hardback/Cristobal N. Aguilar

Handbook of Research on Food Science and Technology. Volume 2: Food Biotechnology and Microbiology, Hardback/Cristobal N. Aguilar

Detalii Handbook of Research on Food

elefant.ro
Vânzător
elefant.ro
Pret
866.99 Lei
Categorie (vânzător)
Foreign Books
Marca
Apple Academic Press Inc.

Produs actualizat în urmă cu 1 zi
Descriere YEO:

Handbook of Research on Food - Disponibil la elefant.ro

Pe YEO găsești Handbook of Research on Food de la Apple Academic Press Inc., în categoria Foreign Books.

Indiferent de nevoile tale, Handbook of Research on Food Science and Technology. Volume 2: Food Biotechnology and Microbiology, Hardback/Cristobal N. Aguilar din categoria Foreign Books îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 866.99 Lei

Caracteristicile produsului Handbook of Research on Food

  • Brand: Apple Academic Press Inc.
  • Categoria: Foreign Books
  • Magazin: elefant.ro
  • Ultima actualizare: 10-12-2024 01:49:42

Comandă Handbook of Research on Food Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Handbook of Research on Food de la elefant.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Volume 2 of the 3-volume set focuses on food biotechnology and microbiology. The chapters examine bioactive compounds in food biotechnology, potential and risks of pigmented-grain corn, technological advances in the production of phytases, phytochemical molecules from food wastes, control of food-borne pathogen bacteria, and more. Publisher: Apple Academic Press Inc. Author(s): Cristobal N. Aguilar Illustration(s): 25 Tables, black and white; 25 Illustrations, black and white Number of pages: 264 Publication date: 2019 Dimensions: 210 x 150 x 22 Cover type: Hardback Editor(s): Cristobal N. Aguilar

Handbook of Research on Food Science and Technology. Volume 2: Food Biotechnology and Microbiology, Hardback/Cristobal N. Aguilar - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Apple Academic Press Inc.