Cumpara de la teamdeals.ro

Incarcator wireless auto - VendaMagConcept


Incarcator wireless auto
69 Lei

Disponibil

(18-04-2024)
Cumpara de la teamdeals.ro

Produs vandut de teamdeals.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara incarcator wireless auto vendamagconcept de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru incarcator wireless auto vendamagconcept

Incarcator wireless auto Incarcator wireless auto, pentru masina, incarcare rapida, cu LED, cablu micro USB inclus Incarcator wireless cu LED, incarcare rapida, suport cu ventuza pentru masina cablu micro USB inclus Acest accesoriu este perfect pentru incarcarea in masina a telefoanelor precum Samsung Galaxy S8 si S9 sau Iphone X sau XS, dar si alte modele ce suporta incarcare wireless! Cu acest accesoriu elegant, puteti incarca smartphone-urile care au functia de incarcare wireless si alte dispozitive compatibile cu, fara a fi nevoie sa conectati dispozitivul la un incarcat de perete clasic sau la un port USB.
Unele specificatii sau pretul ofertelor pot fi modificate de catre comerciant fara preaviz sau pot contine greseli de operare..
Detalii tehnice: -Iesire: 5.0V /1.5A 9.0V /1.3A -Greutate produs: 275g -Incarcare rapida -Eficienta: 73% -Protectie la temperatura -Protectie la scurt-circuit -Protectie la supra-incarcare -Protectie la supra-voltaj * Fotografiile au caracter informativ.
Continut pachet: -1 x Incarcator auto wireless -Cablu Micro USB -1 x Air vent stent -1 x Desktop Stent Atunci cand bateria se incarca, culoarea LED-ului este albastru, iar culoarea bateriei este verde atunci cand telefonul este incarcat 100%.
Protectie la temperatura: Daca dispozitivul in timpul incarcarii ajunge la temperatura de 60 grade Celsius, incarcarea va inceta automat pentru 1 minut, iar apoi se va relua incarcarea cand temperatura va scadea.
Incarcatorul wireless pentru birou, NU impedica folosirea telefonului.
Incarcator wireless auto Incarcator wireless auto, pentru masina, incarcare rapida, cu LED, cablu micro USB inclus Incarcator wireless cu LED, incarcare rapida, suport cu ventuza pentru masina cablu micro USB inclus Acest accesoriu este perfect pentru incarcarea in masina a telefoanelor precum Samsung Galaxy S8 si S9 sau Iphone X sau XS, dar si alte modele ce suporta incarcare wireless! Cu acest accesoriu elegant, puteti incarca smartphone-urile care au functia de incarcare wireless si alte dispozitive compatibile cu, fara a fi nevoie sa conectati dispozitivul la un incarcat de perete clasic sau la un port USB


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse