Istoria si arta ceaiului | Laura C. Martin

Istoria si arta ceaiului | Laura C. Martin

Detalii Istoria si arta ceaiului |

carturesti.ro
Vânzător
carturesti.ro
Pret
49.9 Lei
Categorie (vânzător)
Carte
Marca
BAROQUE BOOKS & ARTS

Produs actualizat în urmă cu 1 oră
Descriere YEO:

Istoria si arta ceaiului | - Disponibil la carturesti.ro

Pe YEO găsești Istoria si arta ceaiului | de la BAROQUE BOOKS & ARTS, în categoria Carte.

Indiferent de nevoile tale, Istoria si arta ceaiului | Laura C. Martin din categoria Carte îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Caracteristici și Avantaje ale produsului Istoria si arta ceaiului |

  • Departament: gaming-carti-birotica
  • Ideal pentru pasionații de jocuri, birotică și distracție online.

Preț: 49.9 Lei

Caracteristicile produsului Istoria si arta ceaiului |

  • Brand: BAROQUE BOOKS & ARTS
  • Categoria: Carte
  • Magazin: carturesti.ro
  • Ultima actualizare: 27-11-2024 01:44:15

Comandă Istoria si arta ceaiului | Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Istoria si arta ceaiului | de la carturesti.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Laura C. Martin a publicat peste douazeci si cinci de volume din universul peisagisticii, distinse cu nenu­marate premii. De zeci de ani studiaza complexitatea plantelor si participa la emisiuni de televiziune precum Home Matters si Victory Garden. A lucrat ca redactor de specialitate la revistele Atlanta Homes and Lifestyles si Georgia si scrie pentru publicatii diverse, de la American Horticulturist si pana la Better Homes & Gardens.DE LA AMAR LA SUBLIM, ISTORIA OMENIRII INTR-O CEASCA DE CEAI: GUST SI SENZATIE, ELIXIR SI RASFAT, PLACERE, ARMONIE, PURITATE SI LINISTE, FINETE SI MISTER, SPIONAJ, RAZBOAIE SI DOSARE SECRETE, FILOZOFIE, ARTA SI CULTURA SUBTILA A BUNULUI- GUSTVerde, negru, alb, rosu, oolong si miere si lapte si frisca, un pachet de dorinte si asteptari implinite intr-un singur cuvant – ceai.„Daca ti-e frig, ceaiul o sa te incalzeasca. Daca te-ai incalzit prea tare, ceaiul o sa te racoreasca. Daca esti deprimat, ceaiul o sa te inveseleasca. Daca esti agitat, ceaiul o sa te linisteasca.” - WILLIAM GLADSTONE (1809-1898), prim-ministru al Marii BritaniiCEAIURI NEGRELaptele este o aditie potrivita in cazul unora dintre ceaiurile negre. Luati in considerare notatiile w (cu lapte) sau wo (fara lapte).Assam (India). Robust, cu corp plin, folosit in amestecuri, maltuit (w)Ceylon (Sri Lanka). Inviorator, corp usor spre mediu, dulce (w sau wo)Darjeeling, prima cursa (India). Muscat dulce, inviorator (w sau wo)Dian Hong (Yunnan, China). Bogat, condimentat, catifelat (wo)Keemun (China). Profund, bogat, cu o tusa de fum (wo)Kenilworth (Ceylon). Sprinten, tare (w)Lapsang Souchong. Afumat, cu corp plin (w sau wo)Nilgiri (India). Catifelat, cu corp plin, o tusa de dulceata, amestecuri (wo)Sikkim (la nord de Darjeeling). Fructat, dulce (wo)CEAIURI VERZIBancha (Japonia). Un ceai bun „de fiecare zi“, culoare aurie-deschisa, usor dulce, ierbosDragonwell sau Longjing (China, Japo­nia). De foarte buna calitate, racoritor, sprinten, dulceGunpowder (China, Japonia, Ceylon). Nu­mit astfel din cauza ca e rulat sub forma de bilute; corp puternic, dulce, ierbosGenmaicha (Japonia). Amestecat cu orez brun prajit; gust de floricele de porumb Gyokura (Japonia). De foarte buna calitate, culoarea bauturii verde-deschis; dulce, gust de mareHojicha (Japonia). Din frunze prajite, culoarea bauturii chihlimbarie, gust de alune, corp plinHyson (China). Argilos, corp mediuMatcha (Japonia). Ceai ceremonial, prelucrat sub forma de pudra; usor, dulceSencha (Japonia). Un ceai „de fiecare zi“ placut, usor astringent, usor dulceCEAIURI OOLONGFormosa (Taiwan). Catifelat, corp mediu, fructatImperial (Taiwan). De foarte buna calitate, un gust cu usoara tusa de miere, chihlimbariu, blandTi Kuan-yin sau Iron Goddess of Mercy (Taiwan, China). Bland, bun pentru digestieTung Ting Jade (Taiwan). Catifelat, floralCEAIURI ALBESilver Needle sau Yin Zhen (Fujian, China). Usor, putin ierbos, exotic si costisitorWhite Peony (China). Usor, bautura limpede, putin ierbosAMESTECURIMajoritatea ceaiurilor disponibile azi pe piata sunt amestecuri din diferite tipuri de ceai provenite din diferite regiuni. De exemplu, „English break­fast“ este alcatuit dintr-o combinatie de ceaiuri negre din Nilgiri si din Ceylon. „Irish breakfast“, care e putin mai tare si are o aroma mai indrazneata, e compus din ceaiuri negre din Nilgiri, din China si din Assam. Amestecurile de ceaiuri se realizeaza si apeland la diversi aromatizanti, din categoria fructelor si florilor. „Earl Grey“ este...

Istoria si arta ceaiului | Laura C. Martin - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca BAROQUE BOOKS & ARTS