Descriere YEO:
Pe YEO găsești Jocurile noastre de toate zilele de la Trei, în categoria Carte.
Indiferent de nevoile tale, Jocurile noastre de toate zilele | Eric Berne din categoria Carte îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Caracteristici și Avantaje ale produsului Jocurile noastre de toate zilele
- Departament: gaming-carti-birotica
- Ideal pentru pasionații de jocuri, birotică și distracție online.
Preț: 33 Lei
Caracteristicile produsului Jocurile noastre de toate zilele
- Brand: Trei
- Categoria: Carte
- Magazin: carturesti.ro
- Ultima actualizare: 08-11-2024 01:26:47
Comandă Jocurile noastre de toate zilele Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Jocurile noastre de toate zilele de la carturesti.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
De autorul bestsellerului Ce spui dupa buna ziuaTeoria jocurilor psihologice ofera o explicatie nepretuita asupra modului in care oamenii, in mod inconstient si sistematic, esueaza in a coopera, in a-si satisface nevoile autentice, in a obtine relatii implinite, desi isi doresc foarte mult contrariul si se straduiesc din
toate puterile.
Berne ajuta cititorul sa isi descopere propria responsabilitate pentru nefericirea personala si sa intrevada noi optiuni, mai sanatoase si mai eficiente decat cele pe care le repeta in nestire, deseori ca o mostenire de familie cu un deznodamant frustrant, trist, iar uneori chiar tragic.
Jocurile noastre de
toate zilele a propulsat Analiza Tranzactionala in randul psihoterapiilor din intreaga lume. Cartea reflecta geniul lui
Eric Berne in a radiografia dimensiunea inconstienta a relatiilor dintre oameni si in a denumi jocurile intr-o maniera colocviala, ce surprinde esenta lor: „Da-mi un sut", „Daca n-ai fi fost tu", „Hai, bateti-va!"Teoria jocurilor psihologice fascineaza pe oricine este preocupat sa se inteleaga pe sine si sa-i cunoasca mai bine pe ceilalti, pentru ca este imposibil sa nu te regasesti intr-unul dintre rolurile de victima, persecutor sau salvator. Cartea cuprinde raspunsuri la urmatoarele intrebari: de ce nu pot sa ma inteleg cu cei apropiati; de ce partenerul de dialog nu e in stare sa-si tina vorba; de ce nu putem comunica, desi ne iubim; de ce sfarsesc
toate relatiile mele la fel etc.
Eric Berne (1910 - 1970), celebru psihiatru si psihoterapeut, este intemeietorul Analizei Tranzactionale. La inceputul carierei, Berne s-a pregatit pentru a deveni psihanalist, parcurgand doua transe de analiza personala cu Paul Federn si Erik Erikson. Dupa 1956 abandoneaza ortodoxia psihanalitica si creeaza o noua orientare psihoterapeutica —„Analiza Tranzactionala". De acelasi autor, la Editura Trei au mai aparut volumele Analiza tranzactionala in psihoterapie si Ce spui dupa Buna ziua?