Vitamine Vitamina A μg-RE 390 50 Vitamina D3 μg 10.4 1.3 Vitamina E mg-α-TE 10.5 1.4 Vitamina K μg 28 3.6 Vitamina C mg 70 9 Tiamina mg 0,5 0,06 Riboflavină mg 1.4 0,18 niacina mg 4.7 0,6 Vitamina B6 mg 0,4 0,05 Folat µg (DFE) 150 19.3 Vitamina B12 μg 1.3 0,16 Acid pantotenic mg 3.8 0,49 Biotina μg 14 1.8Substante minerale Sodiu mg 190 24.5 Potasiu mg 520 67 cloruri mg 385 49,6 Calciu mg 350 45.2 Fosfor mg 185 23.8 Magneziu mg 50 6.4 fier mg 5.3 0,7 Zinc mg 3.9 0,5 miere mg 0,4 0,052 Iod μg 95 12.3 Seleniu μg 18 2,3 Mangan μg 70 9 Fluoruri mg <0,1 <0,015Restul taurină mg 45 5.8 Colina mg 155 20 Inozitol mg 90 11.6 L-carnitină mg 6.8 0,9 Nucleotide mg 22 2.8 100 ml lapte preparat = 12,9 g praf și 90 ml apă * 3\'GL (3\'galactosilactoză) = oligozaharidă a laptelui matern, aparținând grupului HMO care se găsește în mod natural în laptele matern Instrucțiuni de pregătire Spălați-vă mâinile, sterilizați toate echipamentele și biberonul.Fierbeți apa de băut potrivită pentru sugari și lăsați-o să se răcească la aproximativ 40 de grade C.Adăugați numărul corespunzător de cupe de nivel (vezi tabelul de dozare).Închideți sticla și agitați bine pentru a dizolva pulberea.Scoateți capacul și înlocuiți-l cu o tetina sterilizată.Verificați temperatura laptelui pe interiorul încheieturii mâinii (temperatura recomandată este de 37 °C) și serviți imediat. Diagrama de dozare Vârsta copilului Greutatea copilului Volumul de apă pentru 1 doză Numărul de cupe pentru 1 doză Numărul de doze în 24 de ore 0-1 săptămână 3 kg 90 ml 3 6 1–4 săptămâni 3,5 kg 120 ml 4 5 1–2 luni 4,5 kg 120 ml 4 5 3 luni 5,5 kg 150 ml 5 5 5 4–5 luni 6,5 kg 180 ml 6 5' /> Vitamine Vitamina A μg-RE 390 50 Vitamina D3 μg 10.4 1.3 Vitamina E mg-α-TE 10.5 1.4 Vitamina K μg 28 3.6 Vitamina C mg 70 9 Tiamina mg 0,5 0,06 Riboflavină mg 1.4 0,18 niacina mg 4.7 0,6 Vitamina B6 mg 0,4 0,05 Folat µg (DFE) 150 19.3 Vitamina B12 μg 1.3 0,16 Acid pantotenic mg 3.8 0,49 Biotina μg 14 1.8Substante minerale Sodiu mg 190 24.5 Potasiu mg 520 67 cloruri mg 385 49,6 Calciu mg 350 45.2 Fosfor mg 185 23.8 Magneziu mg 50 6.4 fier mg 5.3 0,7 Zinc mg 3.9 0,5 miere mg 0,4 0,052 Iod μg 95 12.3 Seleniu μg 18 2,3 Mangan μg 70 9 Fluoruri mg <0,1 <0,015Restul taurină mg 45 5.8 Colina mg 155 20 Inozitol mg 90 11.6 L-carnitină mg 6.8 0,9 Nucleotide mg 22 2.8 100 ml lapte preparat = 12,9 g praf și 90 ml apă * 3\'GL (3\'galactosilactoză) = oligozaharidă a laptelui matern, aparținând grupului HMO care se găsește în mod natural în laptele matern Instrucțiuni de pregătire Spălați-vă mâinile, sterilizați toate echipamentele și biberonul.Fierbeți apa de băut potrivită pentru sugari și lăsați-o să se răcească la aproximativ 40 de grade C.Adăugați numărul corespunzător de cupe de nivel (vezi tabelul de dozare).Închideți sticla și agitați bine pentru a dizolva pulberea.Scoateți capacul și înlocuiți-l cu o tetina sterilizată.Verificați temperatura laptelui pe interiorul încheieturii mâinii (temperatura recomandată este de 37 °C) și serviți imediat. Diagrama de dozare Vârsta copilului Greutatea copilului Volumul de apă pentru 1 doză Numărul de cupe pentru 1 doză Numărul de doze în 24 de ore 0-1 săptămână 3 kg 90 ml 3 6 1–4 săptămâni 3,5 kg 120 ml 4 5 1–2 luni 4,5 kg 120 ml 4 5 3 luni 5,5 kg 150 ml 5 5 5 4–5 luni 6,5 kg 180 ml 6 5' />