Cumpara de la a2t.ro

Kit automatizare poarta batanta 2x3 Metri Life Optimo 3 Skyline, OPTIMO3 SKY - Life


Kit automatizare poarta batanta 2x3 Metri Life Optimo 3 Skyline, OPTIMO3 SKY
1789.99 Lei

Disponibil

(27-05-2024)
Cumpara de la a2t.ro

Produs vandut de a2t.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara kit automatizare poarta life de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru kit automatizare poarta life

@media only screen and (max-width: 768px) {.tabcontent-description table td {display: contents!important;}}Gama de automatizari  pentru porti batante marca Life este proiectata la nivel inalt, in linie cu standardele de calitate, design si functionalitate pentru a oferi cele mai evoluate automatizari de porti existente pe piata.
Motoare puternice alimentate la 230V, fac din aceasta automatizare o solutie ideala pentru porti de pana in 3 metri, pe care se poate monta si policarbonat.
Acest kit se poate monta si programa si pentru deschidere spre exterior, in caz ca se doreste acest lucru. Continut pachet pentru kit automatizare poarta batanta 2x3 Metri Life 2 xMotoare1 xCentrala de comanda2 x Telecomenzi 1 x setFotocelule1 xLampa de semnalizare cu antena incorporata2 x setElemente de prindere pe poarta si stalp1 xManual de instalare si programare .
Se livreaza in toata tara, inclusiv Bucuresti prin curier, costul transportului fiind gratuit.  In cazul in care doriti informatii suplimentare, asiguram suport tehnic pentru instalare prin telefon, gratuit.
Life a proiectat totul la cel mai mic detaliu, inclusiv un design fermecator și o gama de servicii personalizate. Atentie! Inainte de a achizitiona o automatizare, va rugam sa cititi manualul pentru a descoperi cotele corecte si portile pe care pot fi folosite: Vezi coteleKitul vine Pre - Instalat, se poate utiliza direct dupa alimentarea la reteaua electrica.
Instructiunile de montaj ale automatizarii portii sunt clare, simple și intuitive, care asista instalatorul prin toate etapele muncii lui.
Astfel copiii tai vor fi protejati atunci cand se joaca in apropierea portii.
Instalare usoaraConsolele de montaj sunt solide, modulare și inteligente, ideale pentru a rezolva orice cerinta de instalare.
Centrala electronica proceseaza toata informatia rapid si activeaza cele mai bune masuri de siguranta in timp real.
Materialele din care sunt produse si standardul inalt de fabricatie fac din sistemele de automatizari porti Life unele dintre cele mai fiabile existente pe piata.  Siguranta pe primul locProdusele din gama de automatizari porti batante Optimo vin echipate cu fotocelule pentru a detecta persoanele sau obiectele care se afla in acel moment in cursa portii.
Motorul silentios si durabil nu are nevoie de o intretinere speciala.
In cazul unei pene de curent este posibila actionarea motoarelor manual cu ajutorul unei chei speciale furnizate in pachet.3 ani garantie!Decizia prelungirii garantiei pentru automatizarile de porti Life sublineaza increderea distribuitorului oficial Atu Tech in fiabiliatea sistemelor de deschidere automata a portilor si ofera un beneficiu suplimentar, exclusiv utilizatorilor finali.
Aceasta este potrivita atat pentru uz rezidential, cat si pentru uz comerciale care nu depaseste un ciclu de deschidere de 35%/zi.
Ce trebuie sa stitiAutomatizarea de poarta Optimo 3 Skykline poate automatiza porti batante cu greutatea maxima de 200 Kg/foaie respectiv 3 Metri lungime/foaie.
Automatizarea dispune de o forta de impingere de 1800 N si poate functiona la temperaturi de -20°C  pana la +70°C. @media only screen and (max-width: 768px) {.tabcontent-description table td {display: contents!important;}}Gama de automatizari  pentru porti batante marca Life este proiectata la nivel inalt, in linie cu standardele de calitate, design si functionalitate pentru a oferi cele mai evoluate automatizari de porti existente pe piata.
Motoare puternice alimentate la 230V, fac din aceasta automatizare o solutie ideala pentru porti de pana in 3 metri, pe care se poate monta si policarbonat


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse