Lapte praf ecologic 1% grasime, 250 gr, Pronat Descriere:
Doar 1% grăsime
Laptele este un aliment valoros, motiv pentru care, din cele mai vechi timpuri s-a cautat o metodă de conservare a sa sub diverse forme și în condiții convenabile.
Obtinerea laptelui praf din Lapte se face printr-un proces fizic, simplu, format din doua etape:
Etapa I - laptele este pasteurizat timp de 15 secunde la 72°
C și concentrat prin evaporare. Valori nutritionale medii: per 100 g
Valoare energetică 353 Kcal/ 1498 kJ
Grăsimi, din care: 0.5 g
- acizi grași saturați 0 g
Carbohidrați, din care: 52 g
- zaharuri 52 g
Fibre 0 g
Proteine 35 g
Umiditate 1,1 g Prezentare:
250 gr. Conditii de pastrare:
loc uscat si racoros. Conține:
lapte* praf, fabricat din Lapte degresat, proaspăt.
*din culturi certificate ecologic.
Alergeni: proteine din lapte, lactoză.
Ceea ce rezultă după evapoararea conținutului de apă, este Lapte concentrat.
Etapa a II-a - laptele concentrat este pulverizat în particule fine într-un jet de aer fierbinte eliminându-se astfel complet apa și rezultând laptele praf.
Apa prezentă în mod natural în Lapte este parțial eliminată. Lapte praf ecologic 1% grasime, 250 gr, Pronat Descriere:
Doar 1% grăsime
Laptele este un aliment valoros, motiv pentru care, din cele mai vechi timpuri s-a cautat o metodă de conservare a sa sub diverse forme și în condiții convenabile.
Obtinerea laptelui praf din Lapte se face printr-un proces fizic, simplu, format din doua etape:
Etapa I - laptele este pasteurizat timp de 15 secunde la 72°
C și concentrat prin evaporare