Descriere YEO:
Pe YEO găsești Laptisor de matca in miere de la Apicol Science, în categoria Dietă și Nutriție.
Indiferent de nevoile tale, Laptisor de matca in miere 20%, 230 gr, Apicol Science din categoria Dietă și Nutriție îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 59.95 Lei
Caracteristicile produsului Laptisor de matca in miere
- Brand: Apicol Science
- Categoria: Dietă și Nutriție
- Magazin: liki24.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Laptisor de matca in miere Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Laptisor de matca in miere de la liki24.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Laptisor de matca in miere 20%, 230 gr, Apicol ScienceDescriere produs: Știința caută, de decenii, în natură, soluții pentru a accelera procesele de regenerare din organismul uman. Îmbunătățirea imunității, compensarea efectelor nocive ale chimioterapiei, recuperarea după traume majore, sunt doar câteva dintre dezideratele studiilor actuale. În acest context, un interes cu totul deosebit a trezit așa-numitul lăptișor de matcă. Lăptișorul de matcă este o secreție produsă de albine, utilizată pentru a hrăni reginele (mătcile), care, singure asigură reproducerea a sute de exemplare de albine din stup. De asemenea, în primele zile de viață, puietul de albine este hrănit cu acest produs apicol special.
Pornind de la aceste observații, oamenii de știință au observat câteva particularități ale acestui produs apicol: - Are cea mai mare concentrație de vitamine dintre produsele apicole;
- Cantitatea ridicată de vitamine este în legătură cu procesele imunitare (1), cu gestionarea insulinei în organism (2), cu rezistența la efort (3);
- Conține o substanță numită acid 10-hidroxi-2-decenoic, intens studiată pentru efectele sale în recuperarea post-infarct (4), post-accident vascular cerebral (5), post-traumatic, în general;
Acțiuni fiziologice: • Prevenirea tulburărilor de memorie, cât și în afecțiuni precum maladia Alzheimer sau Parkinson;
• Îmbunătățirea coordonării neuro-motorii;
• Stimularea sistemului nervos, circulației sanguine, oferind organismului echilibru emoțional și rezistență la efort. Conferă efecte vitalizante pentru creier;
• Stimularea și întărirea imunității organismului;
• Refacerea țesuturilor cartilaginoase din articulații
• Reducerea oboselii fizice și psihice;
• Reducerea valorilor glicemiei și scăderea gradului de rezistență la insulină;
• Menținerea bunăstării pielii, a părului, a unghiilor;
• Creșterea și dezvoltarea copiilor;
• Încetinirea procesului de îmbătrânire și în regenerarea organismului.
Ingrediente: Lăptișor de matcă pur, crud: 46g și
miere polifloră românească din agricultură biologică: 184g.
Valoare nutriționale la 225/grame: valoare energetică calorii: 722; glucide totale: 172; lipide totale: 0,53; proteine: 6,85.
Mod de utilizare: Copii 1-5 ani: ½ linguriță /zi;
Copii 5-12 ani: ½–1 linguriță /zi;
Copii 12-16 ani: ½–1 și ½ linguriță /zi;
Adulți: ½–3 lingurițe /zi;
Persoane în vârstă: ½–3 și ½ lingurițe /zi.
Se administrează cu 30 minute înainte de masă, sublingual, până la asimilare. Se recomandă cure de 30-90 de zile.
Precauții și contraindicații: Alergie la produsele apicole.
Atenționări: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se consuma de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de umiditate și căldură. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Produs notificat de Serviciul Național pentru Plante Medicinale, Aromatice și Produse ale Stupului: Notificare nr.: AA12529/17.04.2019
Studii Științifice: 1. Acizii grași izolați din Lăptișorul de matcă, MODULEAZĂ RĂSPUNSUL IMUN mediat de celulele dentritice in vitro", studiu in vitro, Vucevic D. et, al., International Immunopharmacology, 2007
2. REZISTENȚA LA INSULINĂ – efectul tratamentului de lungă durată cu lăptișor de matcă"; Nomura M. et al.; Journal of the
Phar