Descriere YEO:
Pe YEO găsești Latipinna ballon molly green de la , în categoria Xipho Platy Molly.
Indiferent de nevoile tale, Latipinna ballon molly green din categoria Xipho Platy Molly îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 11.81 Lei
Caracteristicile produsului Latipinna ballon molly green
- Brand:
- Categoria: Xipho Platy Molly
- Magazin: nevertebrate.ro
- Ultima actualizare: 18-12-2024 01:30:59
Comandă Latipinna ballon molly green Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Latipinna ballon molly green de la nevertebrate.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Habitat In mod obisnuit, se gasesc in iazuri, mlastini, canale si santuri unde vegetatie este foarte densa. Este asociat cu habitatele salbatice in care algele sunt prezente in cantitati mari.De asemenea se poate supravietuii in apa salmastra sau chiar sarata. Intretinere Este preferat un acvariu plantat dens, cu un spatiu deschis pentru inot. Trebuie remarcat faptul ca acestia sunt pesti foarte vegetarieni, astfel încat orice plante cu frunze subtiri/moi pot fi distruse. Permiterea unor alge verzi in bazin va insemna o hrana suplimentara pentru acest peste.Aceasta specie trebuie tinuta in apa moderata sau chiar dura, cu un pH bazic. Atunci cand este tinut in apa moale sau acida, pestele slabeste destul de rapid, indicat frecvent ciuperci si/sau aripioare paralizate. Sarea nu este necesara,asa cum sunt mineralele "dure" (calciu, magneziu) fiind esentiale pentru pastrarea sanatatii pe termen lung a acestei specii. Dieta Pestii salbatici sunt aproape exclusiv erbivori, hranindu-se cu alge si cu alte plante. Pestii reprodusi in captivitate din ziua de azi s-au indepartat de stramosii lor si vor accepta aroape toate formele de hrana oferite, dar si unele vegetale, cum ar fi spanacul oparit sau fulgii de legume ar trebui sa fie incluse in dieta lor. Daca este nu i se asigura o cantitate suficienta de verdeta, este posibil ca inotatoarea dorsala sa nu se dezvolte armonios. Comportament si compatibilitate In general, o specie potrivita pentru un acvariu comunitar cu apa dura, desi poate fugarii pestii mai mici pe masura ce se maturizeaza. Masculii pot fi agresivi unii fata de ceilalti, in special atunci cand se reproduc. Pot fi tinuti cu alti vivipari si unele varietati de sanitari. Dimorfism sexual Masculii poseda un gonopodiu si o inotatoare dorsala mare, lunga, asemanatoare unei vele. Reproducere Reproducerea este usoara, asta bineinteles daca aveti cel putin o pereche fertila, iar raportul ideal dintre masculi si female este 1m/2f, datorita stresului pe care il provoaca masculul (femelei) care este tot timpul dornic de a se imperechea initializand actul sexul si fugarind femela prin tot acvariul. Zonele de plantare densa vor ajuta de asemenea.Gestatia este putin mai lunga decat in cazul altor specii si tine aproximativ 2 luni, dupa care se pot produce pana la 50 de pui. Acestia sunt relativ mari si vor accepta nauplii de creveti, microviermi sau fulgi sub forma de pulbere inca de la nastere. Acvariul de reproducere ar trebui sa fie puternic plantat in cazul in care puii trebuie sa supravietuiasca parintilor care-i pot percepe ca si hrana. Cea mai buna metoda este de a scoate femelele gravide intr-un bazin separat pana cand acestea dau nastere. Interesant este faptul ca la pestii salbatici exista mai putin probabilitatea sa-si manance puii decat pestii reprodusi in captivitate.