Descriere YEO:
Pe YEO găsești Masina de paine Panasonic SD-2500WXE de la Panasonic, în categoria Pentru bucatarie.
Indiferent de nevoile tale, Masina de paine Panasonic SD-2500WXE din categoria Pentru bucatarie îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 681.83 Lei
Caracteristicile produsului Masina de paine Panasonic SD-2500WXE
- Brand: Panasonic
- Categoria: Pentru bucatarie
- Magazin: itarena.ro
- Ultima actualizare: 22-06-2020 21:59:56
Comandă Masina de paine Panasonic SD-2500WXE Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Masina de paine Panasonic SD-2500WXE de la itarena.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Masina de
paine comenzi digitale 10 programe culoare alba.
Imbunatateste-ti stilul de viata cu paine sanatoasa facuta acasa ! Tot ce trebuie sa faci este sa alegi ingredientele potrivite-cuptorul de
paine Panasonic se ocupa de restul!
Cu un design modern finisat in alb acest Breadmaker este un plus ideal pentru casa ta. Panoul de control in unghi inclinat ofera simplitate si asigura usurinta de operare. SD-2500 va ofera confortul de a avea paine proaspata in orice moment din ingrediente proaspete de baza si poate satisface anumite cerinte dietetice (fara gluten fara sare continut ridicat de fibre).
Acest breadmaker
Panasonic va permite sa coaceti
paine fara gluten utilizand o gama larga de amestecuri de faina si in mod special
paine 100% din faina de alac. Este dotat cu programe de coacere aditionale astfel iti asigura posibilitatea de a experimenta cu diferite tipuri de faina sau cereale. Deasemenea ofera program de coacere rapida ( 1 ora 55 de minute) temporizator digital (pana la 13 ore) si protectie de 10 minute in cazul intreruperii alimentarii cu energie.
In plus surprinde-ti familia cu gemuri si compoturi aidoma celor facute de bunica realizate de acelasi cuptor de paine.
Puteti selecta 3 marimi diferite de paine: medie mare sau foarte mare.
Doar la
Panasonic suprafata cuvei pentru paine si lama de framantare sunt acoperite cu particule de diamant care ofera de doua ori mai multa duritate si rezistenta la zgirieturi decat cele conventionale.
Stiati ca ?
...alacul este o cereala paioasa din familia gramineelor (graului) dar cu mai putin gluten. Alacul est un aliment usor de digerat si este foarte bogat in fibre ceea ce il recomanda pentru dieta sanatoasa pentru imbunatatirea circulatiei sangelui si reducerea colesterolului. Are o aroma asemanatoare cu a nucilor si este o cereala foarte hranitoare. Continutul sau de acizi grasi esentiali are un efect benefic asupra sistemului nervos.
..alacul are mult mai multe proteine carbohidrati complecsi si vitamine B decat graul. Graul este unul dintre cele mai consumate alimente dar faptul ca este atat de raspandit nu inseamna ca este si cel mai recomandat persoanelor pasionate de nutritie si de o alimentatie sanatoasa. Glutenul continut de graul decorticat face ca painea si produsele de patiserie sa se lege minunat. Din punct de vedere al proprietatilor nutritive painea din faina alba de grau si produsele de patiserie ne servesc mai degraba calorii goale fara prea multe substante hranitoare.
....alacul este o sursa excelenta de vitamine B riboflavina niacina tiamina si o sursa buna de fier seleniu mangan fosfor cupru si triptofan. Continutul in seleniu al alacului depaseste de 7-8 ori pe cel al altor cereale ceea ce explica actiunea antioxidanta cu rol in prevenirea bolilor canceroase. In comparatie cu graul alacul este mai bogat in fibre si proteine. Faina de alac poate fi folosita la prepararea mancarurilor pentru sosuri pentru prepararea deserturilor. Mancarea la care vom folosi acest grau va fi mult mai hranitoare mai sanatoasa si mai gustoasa.
....glutenul este o proteina care se gaseste in cereale in grau orz si secara. Pentru cei care au o afectiune numita boala celiaca glutenul nu este ingredientul de care au nevoie pentru ca le poate face mult rau.
....intoleranta la gluten este o boala autoimuna ce apare la nivelul intestinului subtire. Organismul detecteaza glutenul si genereaza un raspuns autoimun care duce la aparitia unei reactii antiiflamatorii la nivelul mucoasei intestinului.