Cumpara de la evomag.ro

Masina de spalat rufe Electrolux EW7T3272, 7 kg, 1200 RPM, Clasa F (Alb) - Electrolux


Masina de spalat rufe Electrolux EW7T3272, 7 kg, 1200 RPM, Clasa F (Alb)
2026.99 Lei

Disponibil

(27-05-2024)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara masina de spalat electrolux de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru masina de spalat electrolux

Prospetime exceptionala cu SoftPlus   Hainele sunt mai placute la atingere si miros mai proaspat cu ajutorul programului SoftPlus.
Hainele tale sunt ingrijite corespunzator si eficient..
Redu consumul resurselor prin personalizarea fiecarui ciclu de spalare, in functie de incarcatura, fara compromisuri la calitatea spalarii.     Consum redus de energie cu Eco TimeManager   Economiseste energie electrica cu ajutorul optiunii Eco TimeManager.
Astfel, toate articolele din garderoba ta isi vor mentine aspectul si senzatia placuta la atingere mai mult timp.     Ingrijire personalizata intr-un timp mai scurt   Sistemul SensiCare se adapteaza fiecarui incarcaturi, pentru a preveni spalarea excesiva hainelor.
Hainele arata mai bine si sunt netezite fara nevoia fierului de calcat.
Adaugand abur la sfarsitul programului de spalat, fibrele sunt relaxate, iar cutele sunt reduse cu pana la o treime.     Mai putine cute cu SteamCare   Hainele au mai putine cute datorita sistemului SteamCare.
Aburul este adaugat la sfarsitul programului de spalat, pentru ca hainele sa fie netezite, fara a mai folosi caldura unui fier de calcat.   SteamCare - mentine eleganta   Masina de spalat rufe cu incarcare pe verticala PerfectCare 700 cu sistemul SteamCare reduce cutele cu pana la o treime.
Ciclul de spalare este completat de abur delicat, pentru ca fiecare fibra din tesatura sa fie curatata si reimprospatata in profunzime.   Reimprospatare cu programul Anti-Allergy   Programul special Anti-Allergy elimina agentii iritanti din haine.
Acesta distribuie uniform balsamul inainte de ultima clatire, pentru o ingrijire exceptionala.
Prospetime exceptionala cu SoftPlus   Hainele sunt mai placute la atingere si miros mai proaspat cu ajutorul programului SoftPlus


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse