Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1262IFW, 6Kg, 1200RPM, Clasa A++ (Alb) - Electrolux


Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EWT1262IFW, 6Kg, 1200RPM, Clasa A++ (Alb)
1330.99 Lei

Disponibil

(19-01-2022)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara masina de spalat electrolux de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru masina de spalat electrolux

  Ciclul de spalare se adapteaza in functie de nevoile dvs.    .
Aceasta se incadreaza in Clasa energetica A++, conform noilor directive UE.   Cel mai delicat tratament – garantat de certificarea Woolmark Blue (cunoscuta anterior sub denumirea de Woolmark Gold) Certificarea Woolmark Blue (cunoscuta anterior sub denumirea de Woolmark Gold) garanteaza faptul ca aceasta Masina de spalat rufe va spala articolele din lana cu cea mai mare atentie     Protejati mediul si, in acelasi timp, va protejati si hainele Cu aceasta Masina de spalat rufe veti obtine rezultatele extraordinare pe care le asteptati, utilizand energia in mod eficient.
Cu functia Pornire cu intarziere puteti amana pornirea urmatorului ciclu pentru ca acesta sa se termine exact atunci cand doriti.     Aveti mai multa libertate - amanati pornirea ciclului Nu va faceti programul in functie de ceea ce trebuie sa spalati.
Dispune de un tambur foarte incapator pentru a spala dintr-o data cantitati mari de rufe, in timp ce pentru incarcaturile mici ajusteaza timpul, apa si energia utilizata.   Incarcaturi mari sau mici - Masina isi adapteaza ciclul de spalare Aceasta Masina cu functie AutoSense va ofera flexibilitatea de care aveti nevoie.
Certificarea WoolmarkBlue confirma de asemenea faptul ca rufele sunt tratate cu cea mai mare delicatete, chiar si cele din lana, care necesita spalare manuala.
Si pentru ca niciodata Masina nu spala in exces, tesaturile sunt protejate de a se deteriora si vor avea o viata mai lunga.
Se adapteaza cerintelor dvs, iar fiecare ciclu de spalare dureaza este exact cat trebuie.
Masina de spalat FlexCare de la Electrolux isi ajusteaza automat timpul, apa si consumul de energie, in functie de fiecare incarcatura.   Ciclul de spalare se adapteaza in functie de nevoile dvs


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse