Cumpara de la evomag.ro

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Eletrolux EWT1376HGW, 7Kg, 1300RPM, Clasa A+++, Inverter (Alb) - Electrolux


Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Eletrolux EWT1376HGW, 7Kg, 1300RPM, Clasa A+++, Inverter (Alb)
2139.99 Lei

Disponibil

(27-05-2024)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara masina de spalat electrolux de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru masina de spalat electrolux

  Folosiţi aburul pentru a proteja Sistemul profesional cu abur din maşina de spălat rufe compactă SteamCare Eco elimină cutele şi împrospătează hainele, lăsându-le fine şi mirosind a proaspăt.      .
Aceasta foloseşte cu 10% mai puţină energie decât o maşină de spălat din Clasa A+++.     Foloseşte cu 10% mai puţină energie chiar decât o maşină de spălat rufe din Clasa A+++ Această maşină de spălat rufe foloseşte o tehnologie avansată pentru a fi mai performantă decât prevederile celei mai restrictive etichete UE privind eficienţa energetică.
Pentru a spăla rufele eficient şi aproape în linişte, această maşină de spălat rufe este dotată cu un motor Inverter, foarte eficient energetic, din gama profesională Electrolux, cu 10 ani garanţie.   Spălaţi hainele, silenţios şi eficient. sistemul unic SoftAccess transformă spălatul rufelor într-un proces lejer şi fără bătaie de cap.     Modalitate lejeră de acces Cu ajutorul capacului cu deschidere din buton şi a uşilor tamburului cu deschidere uşoară.
Cu TimeManager® puteţi modifica durata ciclului, iar rufele dumneavoastră vor fi gata exact la momentul dorit.     Reglaţi durata ciclului pentru a se încadra în programul dumneavoastră, nu invers Asiguraţi-vă că spălatul rufelor se va face conform programului dumneavoastră.
Cu o singură atingere, hainele ies arătând şi simţindu-se ca noi – moi, fine, mirosind a proaspăt şi cu mai puţine cute.   O maşină de spălat rufe care pregăteşte rufele pentru călcat Împrospătaţi şi scoateţi cutele din hainele dumneavoastră folosind aburul natural.
Certificatul Woolmark Blue garantează cel mai delicat tratament și îngrijire a articolelor din lână cu spălare manuală, folosind și mai puţină energie.   Folosiţi aburul pentru a proteja Sistemul profesional cu abur din maşina de spălat rufe compactă SteamCare Eco elimină cutele şi împrospătează hainele, lăsându-le fine şi mirosind a proaspăt


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse