Masinuta electrica pentru copii, SUV electric cu telecomanda Police, portocaliu - Saint Toys


Masinuta electrica pentru copii, SUV electric cu telecomanda Police, portocaliu
679.99 Lei

Disponibil

(27-11-2021)
Cumpara de la elefant.ro

Produs vandut de elefant.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara masinuta electrica pentru saint toys de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru masinuta electrica pentru saint toys

telecomanda functioneaza cu 2 baterii AA de 1.
Siguranta: Masinuta vine dotata cu centura de siguranta in.
Acestea este alcatuit din 16 led-uri colorate si precum cele de pe capota masinii creaza un spectacol de lumini frumos colorate.
Sunete: prin actionarea butoanelor de pe volan Masinuta va claxona La pornirea masinutei aceasta va emite sunete specifice pornirii unei masini Lumini: Farurile si stopurile masinutei se aprind: pe capota motorului se afla un bloc rotund de lumini de odata pornit creeaza un spectacol de lumini frumos colorate; pe bara din spate de tip ""roll-cage"" exista deasemenea un bloc dreptunghiular de lumini similar proiectoarele de pe masinile de tip off/road.
Alte functii ale centrului multimedia: reglare volum mai tare/mai incetplay/pauza/stop urmatoare melodie/melodia anterioaracomutare USB/MP3/Card.
Slot Card Micro SD - puteti stoca pe card melodiile preferate iar odata conectat la Masinuta aceasta le va reda Mufa USB - Puteti conecta orice memory stick cu melodii iar Masinuta va reda melodiile stocate iar volanul este echipat cu butoane pentru claxon, melodii polifonice, reglaj volum, mufa MP3
Centrul multimedia permite deasemenea redarea unor povesti pentru copii in limba Engleza. 5 cm lungime.
In pachet este inclus si un cablu MP3 de 47.
Masinuta vine echipata cu un centru multimedia complex: mufa MP3 ce permite conectarea oricarui dizpozitiv cu mufa MP3, astfel copilul poate asculta melodiile preferate.
Este actionata cu ajutorul pedalei din podea dupa ce este selectata sensul Inainte sau Inapoi sau poate fi controlata prin telecomanda.
Viteza variaza deasemenea in functie de greutatea utilizatorului sau nivelul de incarcare al bateriilor. 5 kmh). 5 - 5. 5Ah, cate unul pe fiecare roata spate; omutator inainte/Stop/Inapoi Comutator viteza - se pot selecta 2 trepte de viteza: High speed/Low Speed (2.
Functii telecomanda: Inainte/Inapoi Stanga/Dreapta Caracteristici masinuta: Masina este inzestrata cu 2 motoare independente puternice de 6V/4. 5V ce nu sunt incluse.
telecomanda functioneaza cu 2 baterii AA de 1


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse