Miere de mana, Honey Line, 400 gr, Apisrom Mierea de mană este o Miere rară, închisă la culoare, singura Miere non-florală, fiind obținută de albine din sucurile dulci existente pe scoarța sau frunzele copacilor.
Această Miere are un conținut ridicat de antioxidanți și substanțe minerale, acestea având un rol esențial in creșterea imunității, are proprietăți antibacteriene.
Ca si intensitate, gustul mierii de mană este mult diferit de celelalte sortimente de Miere de flori, iar datorită continutului crescut de substante minerale care acoperă în parte gustul dulce dat de zaharuri, gustul mierii de mană este specific, usor caramelizat.
Temperatura optima de pastrare: 18-25 °
C Prezentare:
400 gr..
Mierea de albine cristalizeaza in timp, păstrandu-si calitatile. Miere de mana, Honey Line, 400 gr, Apisrom Mierea de mană este o Miere rară, închisă la culoare, singura Miere non-florală, fiind obținută de albine din sucurile dulci existente pe scoarța sau frunzele copacilor.
Această Miere are un conținut ridicat de antioxidanți și substanțe minerale, acestea având un rol esențial in creșterea imunității, are proprietăți antibacteriene.
Ca si intensitate, gustul mierii de mană este mult diferit de celelalte sortimente de Miere de flori, iar datorită continutului crescut de substante minerale care acoperă în parte gustul dulce dat de zaharuri, gustul mierii de mană este specific, usor caramelizat