Descriere YEO:
Miere de manuka cruda MGO - Disponibil la springfarma.com
Pe YEO găsești Miere de manuka cruda MGO de la ALBEENA, în categoria Nutritie sanatoasa.
Indiferent de nevoile tale, Miere de manuka cruda MGO 400+, 200g, Albeena din categoria Nutritie sanatoasa îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 137 Lei
Caracteristicile produsului Miere de manuka cruda MGO
- Brand: ALBEENA
- Categoria: Nutritie sanatoasa
- Magazin: springfarma.com
- Ultima actualizare: 01-12-2024 01:34:41
Comandă Miere de manuka cruda MGO Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Miere de manuka cruda MGO de la springfarma.com rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Mierea de Manuka provine din nectarul florilor de Leptospermum scoparium – arbori originari din Australia și Noua Zeelandă, și a început să fie produsă în jurul anului 1870. Popularitatea acesteia a crescut abia în 1981, datorită biochimistului și profesorului Peter Molan care i-a descoperit proprietățile și beneficiile curative și le-a făcut cunoscute în toată lumea. Gustul și consistența, printre alți factori, determină calitatea superioară a mierii de Manuka. În comparație cu mierea obișnuită, Mierea de Manuka este mai groasă și beneficiază de o aromă intensă. De obicei, culoarea este similară cu cea a chihlimbarului, însă poate să fie mai mult sau mai puțin intensă în funcție de regiunea și perioada de recoltare.Ce înseamnă MGO?MGO reprezintă metilglioxal și se regăsește doar în mierea de Manuka. Această substanță este creată în timpul procesului de maturare a mierii de Manuka. Nectarul florilor arborilor de Manuka conține dihidroxiacetona, care se transformă în metilglioxal (MGO) pe măsură ce mierea se maturează. Până în prezent, nu se știe de ce această substanță este prezentă doar în nectarul florilor arborilor de Manuka.Fiecare
Miere de Manuka are un parcurs vizibil și poate fi urmărită până la apicultor pe baza conținutului de MGO. Mierea noastră de Manuka este certificată și testată cu un MGO de peste 400 și reprezintă produsul nostru premium din Noua Zeelandă.Mierea de Manuka este bogată în nutrienți și compuși activi. Pe lângă metilglioxalul (MGO) prezent în concentrații ridicate, mierea de Manuka conține și alți antioxidanți puternici, enzime naturale, vitamine și minerale esențiale pentru menținerea sănătății.Mierea este ambalată în borcan de sticlă maro cu capac negru, grad farmaceutic. Care sunt beneficiile acestui tip de ambalaj:Protecție ridicată împotriva luminii: sticla maro are proprietăți excelente de protecție împotriva luminii, în special a razelor UV, care pot degrada compușii activi din miere. În cazul mierii de Manuka, metilglioxalul (MGO) și alți nutrienți benefici sunt sensibili la lumină, iar sticla maro ajută la menținerea calității și a proprietăților sale terapeutice.Menținerea prospețimii: borcanul de sticlă de grad farmaceutic este etanș și nu permite pătrunderea aerului, menținând mierea proaspătă pentru o perioadă mai lungă. Mierea își păstrează astfel gustul, textura și valoarea nutritivă intactă, fără a se oxida.Non-reactivitate: sticla este un material inert și nu reacționează chimic cu mierea, spre deosebire de plastic, care poate elibera substanțe nocive în timp. Acest lucru este esențial pentru a păstra mierea pură și sigură pentru consum, în special mierea de calitate superioară, care trebuie protejată de contaminanți.Sticla de grad farmaceutic respectă standarde stricte de calitate și igienă, fiind ideală pentru produse sensibile, precum Mierea de Manuka. Acest tip de ambalaj garantează siguranța și integritatea produsului, asigurând că mierea este protejată de contaminanți și păstrată în cele mai bune condiții.Ingrediente:Manuka/
Miere Crudă cu 400 + MGO, Certificată în Noua Zeelandă100% miere Manuka 400+ MGO. Fără antibiotic și glifosat. Non GMO.Mod de administrare:Mierea de Manuka poate fi administrată în scop preventiv și de susținere a stării de bine, pentru întărirea imunității sau integrată într-o schema de tratament/remediu antibacterian. Este un produs potrivit atât pentru utilizare internă, cât și externă. Datorită conținutului ridicat de MGO de peste 400, chiar și o doză mică este suficientă. Poate fi consumată în starea sa pură sau adăugată în mâncare și diverse băuturi (lapte, ceai, smoothie – toate la temperatura camerei, pentru a nu diminua proprietățile curative ale mierii): copii (până la 4 ani) 1/2 linguriță zilnic; adulți - 1 linguriță zilnic. Poate fi folosită și ca produs de îngrijire a pielii sau balsam pentru buze.