Miere de Manuka KFactor 16 RAW, 250g, Wedderspoon

Miere de Manuka KFactor 16 RAW, 250g, Wedderspoon

Detalii Miere de Manuka KFactor 16

obio.ro
Vânzător
obio.ro
Pret
204.5 Lei
Categorie (vânzător)
Produse apicole
Marca
Wedderspoon

Produs actualizat în urmă cu 1 zi
Descriere YEO:

Miere de Manuka KFactor 16 - Disponibil la obio.ro

Pe YEO găsești Miere de Manuka KFactor 16 de la Wedderspoon, în categoria Produse apicole.

Indiferent de nevoile tale, Miere de Manuka KFactor 16 RAW, 250g, Wedderspoon din categoria Produse apicole îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 204.5 Lei

Caracteristicile produsului Miere de Manuka KFactor 16

  • Brand: Wedderspoon
  • Categoria: Produse apicole
  • Magazin: obio.ro
  • Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29

Comandă Miere de Manuka KFactor 16 Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Miere de Manuka KFactor 16 de la obio.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
  Miere de Manuka KFactor 16 RAW, 250g, Wedderspoon   Acest tip de miere este bogata nu numai in ceea ce priveste gustul, dar contine si zaharuri complexe, enzime vii si alti compusi care apar in mod natural. Intotdeauna RAW, nepasteurizata si fara organisme modificate genetic. Unul dintre cele mai bine vandute sortimente de Miere de Manuka, isi va gasi rapid intrebuntari in casa ta, atat pentru tratamente cat si in alimentatia zilnica. Mierea de Manuka KFactor 16 contine minim 75% cantitate de granule de polen Manuka,  efecte antioxidante puternice si proprietati de intarire a imunitatii. Mierea Manuka are culoarea alunelor si se incadreaza in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. (vezi mai jos detalii) KFactor 16 indica faptul ca aceasta miere contine minim 75% concentratie de polen specific florii manuka.   Beneficiile mierii de Manuka:   Mierea de Manuka este recunoscuta in toata lumea pentru proprietatile sale antibacteriene, fiind considerata cel mai puternic antibiotic natural. Datorita cantitatii limitate care se produce doar in Noua Zeelanda (nu exista copaci Manuka nicaieri altundeva in lume) si faptului ca Mierea de Manuka necesita certificari si diferite teste ale compusilor pentru a putea fi certificata ca originala, aceasta are un pret mai ridicat decat mierea normala. Oamenii din intreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afectiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infectii cu stafilococ, paraziti intestinati si multe alte afectiuni gastro intestinale. Totodata, Mierea de Manuka se utilizeaza si ca tratement preventiv, este un adjuvant pentru intarirea imunitatii si are proprietati nutritive exceptionale pentru piele si ten. Iata cateva dintre afectiunile pentru care se consuma Mierea de Manuka: Imunitate dureri gat. alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, grija si raceala, energie, migrene, neutralizarea PH-ului, sanatatea ochilor, afte Sistem digestiv aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali Afectiuni bacteriene acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii - halena Ingrijire externa eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului   Ingrediente: 100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizata Ambalat in borcan ermetic, fara BPA.   Precautii: Nu este recomandata copiilor sub 12 luni. Nu este nevoie sa o pastrati la frigider.   Tara de origine: Noua Zeelenda   Ce înseamnă sistemul Kfactor Wedderspoon? Brandul Wedderspoon se angajează să ofere cea mai înalt ă calitate și puritate a Mierii de Manuka. Pentru a identifica și a măsura proprietățile complexe care se găsesc în Mierea de Manuka , Wedderspoon a creat KFactor ™ , un sistem de autentificare holistic ă etapiza, denumit astfel, pentru a reprezenta factorii-cheie care fac din acest tip de miere o miere specială . Sistemul Kfactor îndeplinește reglementările evaluării Mierii de Manuka, puteți citi aici scrisoarea de certificare. Totodată, sistemul Kfactor va defini în mod adițional proprietățile pe care le putem utiliza pentru a certifica Mierea de Manuka. Brandul Wedderspoon finanțează cercetarea imagistică prin rezonanță magnetică nucleară (RMN). Această tehnologie extrem de sensibilă va măsura nu numai substanțele recunoscute, dar, de asemenea, încearcă să identifice substanțe adiționale prezente doar în Mierea de Manuka. Este sinergia enzimelor active, cantitatea mare de polen, DHA, methylglyoxal și alți factori cheie pe care sperăm să îi identificăm folosind tehnologia unică RMN. Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon Sistemul nostru de rating KFactor ™ este un sistem de clasificare a M

Miere de Manuka KFactor 16 RAW, 250g, Wedderspoon - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Wedderspoon