Miera de manuka autentica MGO 300+ din Noua Zeelanda este recoltata conform regulilor agriculturii sustenabile din zone izolate si greu accesibile ale regiunii East Cape, pentru a asigura calitatea, factorul de bioactivitate si originea produsului.
Forma de prezentare: Borcan cu 500g.
Nu incercati decristalizarea prin incalzire, deoarece calitatile nutritive ale mierii scad.
Cristalizarea mierii este un proces natural, care nu-i altereaza proprietatile. - Produsul este 100% natural si poate cristaliza.
Consumati, de preferinta, inainte de data inscrisa pe borcan.
Nu consumati daca sigiliul capacului este deteriorat sau rupt. - Nu administrati copiilor cu varsta sub 1 an.
Pastrati recipientul cu capacul inchis.
Avertizari: - Depozitati intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui.
Consumati 1 lingurita de Miere de cel mult 4 ori pe zi.
De asemenea, poate fi consumata simpla sau dizolvata in lichide.
Mod de utilizare: O puteti consuma intinsa pe paine proaspata sau prajita sau turnata peste budinci.
Ingrediente: 100% Miere de manuka MGO 300+.
Mierea de manuka reprezinta „standardul de aur” pentru testarea si evaluarea capacitatii antioxidante a altor tipuri de Miere de diferite origini botanice si geografice.
Datorita cantitatii mari de compusi fenolici, reduce activitatea radicalilor liberi protejand celulele corpului impotriva stersului oxidativ (principala cauza a imbatranirii celulare). - Puternice proprietati antiinflamatorii si antioxidante. - Contine un complex unic de nutrienti (aminoacizi, enzime vii, vitamine si minerale precum cele din grupa B, calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc). - Datorita nivelului ridicat de Metilglioxal, mierea de manuka MGO 300+ are puternice proprietati antibacteriene si antifungice, luptand eficient impotriva infectiilor bacteriene si fungice rezistente, proprietati antivirale, fiind eficienta in caz de raceala sau gripa.
Marca MGO de pe acest produs va garanteaza faptul ca aceasta este Miere de manuka autentica, factorul sau MGO este verificat, precum si calitatea acesteia.
Cu cat MGO este mai ridicat, cu atat mierea are un factor mai ridicat si proprietati antimicrobiene si calmante mai ridicate. - MGO (Metilglioxal) reprezinta activitatea antimicrobiana a mierii, respectiv capacitatea acesteia de a ucide anumite tipuri de bacterii.
Proprietati: - Aceasta Miere a fost testata de un laborator independent, in conformitate cu standardele oficiale ale Guvernului Noii Zeelande pentru mierea de manuka monoflora, cu factor activ MGO certificat.
Miera de manuka autentica MGO 300+ din Noua Zeelanda este recoltata conform regulilor agriculturii sustenabile din zone izolate si greu accesibile ale regiunii East Cape, pentru a asigura calitatea, factorul de bioactivitate si originea produsului