Miere de Manuka naturala MGO 700+, 250 g, Manuka Lab Miere de Manuka autentica MGO 700+ din Noua Zeelanda, recoltata conform regulilor agriculturii sustenabile din zone izolate si greu accesibile ale regiunii East Cape, pentru a asigura calitatea, factorul de bioactivitate si originea produsului. Prezentare:
250 g.
A se administra cu precautie copiilor cu varstele cuprinse intre 1 si 2 ani.
Persoanele diagnosticate cu diabet ar trebui sa consume mierea de Manuka numai dupa ce se consulta cu medicul curant si numai cu monitorizarea foarte atenta a variatiilor nivelului glicemiei. Precautii:
Nu administrati copiilor cu varsta sub 1 an. Ingrediente:
Un borcan contine 250g Miere de Manuka MGO 700+, produs natural.
Ingrediente: 100% Miere de Manuka MGO 700+. Mod de utilizare:
Consumati 1 lingurita de Miere de cel mult 4 ori pe zi.
Depozitati intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele directe ale soarelui.
Nu administrati copiilor cu varsta sub 1 an.
Pastrati recipientul cu capacul inchis.
Nu consumati daca sigiliul capacului este deteriorat sau rupt.
Consumati, de preferinta, inainte de data inscrisa pe borcan.
Nu este necesara pastrarea la frigider. Proprietati:
- MGO (Metilglioxal) reprezinta activitatea antimicrobiana a mierii, respectiv capacitatea acesteia de a ucide anumite tipuri de bacterii;
- cu cat MGO este mai ridicat, cu atat mierea are un factor mai ridicat si proprietati antimicrobiene si calmante mai ridicate;
- marca MGO de pe acest produs va garanteaza faptul ca aceasta este Miere de Manuka autentica, factorul sau MGO este verificat, precum si calitatea acesteia;
- includeti aceasta Miere in dieta voastra cotidiana pentru a va spori sanatatea si starea de bine;
- datorita nivelului foarte ridicat de Metilglioxal, mierea de Manuka MGO 700+ are puternice proprietati antibacteriene si antifungice, luptand eficient impotriva bacteriilor;
- contine un complex unic de nutrienti (aminoacizi, enzime, vitamine si minerale precum cele din grupa B, calciu, fier, magneziu, potasiu, zinc);
- puternice proprietati antiinflamatorii si antioxidante.
- datorita cantitatii mari de compusi fenolici, reduce activitatea radicalilor liberi protejand celulele corpului impotriva stersului oxidativ (principala cauza a imbatranirii celulare);
- mierea de Manuka reprezinta "standardul de aur" pentru testarea si evaluarea capacitatii antioxidante a altor tipuri de Miere de diferite origini botanice si geografice. Miere de Manuka naturala MGO 700+, 250 g, Manuka Lab Miere de Manuka autentica MGO 700+ din Noua Zeelanda, recoltata conform regulilor agriculturii sustenabile din zone izolate si greu accesibile ale regiunii East Cape, pentru a asigura calitatea, factorul de bioactivitate si originea produsului