Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka conține un amestec unic de oligozaharide, aminoacizi, și mulți alți compuși polifenolici puternici și alți derivați din plante.
Timp de secole, oamenii maori din Aotearoa Noua Zeelandă au folosit produse Mānuka în rongoā (medicina tradițională).
Uz extern: aplicați direct pe piele și protejați zona cu o compresăUz cosmetic: ca ingredient în diverse m.
Pentru eficiență maximă, Miere de Manuka se consumă cu 30 minute înainte de mesele principale ale zilei.
Administrare:Uz intern: 3 - 4 lingurițe pe zi, timp de cel puțin 6-8 săptămâni sau până la ameliorarea sau dispariția simptomelor, cu urmărirea unui regim alimentar echilibrat.
Printre aceste afecțiuni se numără: ulcer, gastrită, sindromul colonului iritabil, indigestie, gastro-esofagită de reflux, dureri de stomac, etc.
Mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ inhibă dezvoltarea bacteriilor și scade rezistența acestora, conducând la tratarea afecțiunilor cronice: sinuzită, laringită, amigdalită, bronșită, rinită, pneumonie sau tuse tabagică.
Mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ s-a dovedit eficientă și în afecțiunile gastro-intestinale prin echilibrarea PH-ului și reducerea nivelului de aciditate ridicat, responsabil de senzația de balonare și disconfort.
Se deosebește de sortimentele obișnuite de Miere atât prin valoarea nutrițională, cât și prin aspecte precum consistență, culoare și gust, unul ușor dulceag, dar foarte intens și aromat.
Produsă de albine din nectarul florilor de Manuka, recoltată, testată și certificată cu un conținut de cel puțin 400 mg/kg de metilglioxal, mierea de Manuka SuperLife UMF 13+ | MGO 400+ este un remediu natural atât pentru afecțiunile respiratorii cronice, cât și pentru cele gastro-intestinale.
Infecțiile tractului respirator sunt cauzate de înmulțirea bacteriilor și se manifestă prin dificultăți de respiratie, dureri în gât, tuse, febră.
Beneficiile mierii de Manuka UMF 13+ | MGO 400+ Culoarea aurie asemănătoare chihlimbarului, însoțită de textura fină și cremoasă a acestei mieri, te duce cu gândul la ținuturile pitorești ale Noii Zeelande.
Evaluarea UMF™ reflectă concentrația compușilor activi reprezentativi ai mierii de Manuka, MGO, DHA și leptosperină.
Cu căt nivelul de MGO este mai ridicat, cu atât este mai mare puterea antimicrobiană a mierii. Însă mierea de Manuka mai are o proprietate antibacteriană rară numită activitate non-peeroxidica (NPA) datorită concentrației ridicate de metilglioxal (MGO), care este transformată din dihidroxiacetonă (DHA) – în nectarul Manuka. Și având în vedere provocările cu care se confruntă știința și medicină, credem că proprietățile unice ale mierii de Manuka merită o investigație continuă.
Majoritatea tipurilor de Miere își capătă puterea antibacteriană de la peroxidul de hidrogen din compoziția lor.
Ce este mierea de Manuka? Mierea de Manuka conține un amestec unic de oligozaharide, aminoacizi, și mulți alți compuși polifenolici puternici și alți derivați din plante.
Timp de secole, oamenii maori din Aotearoa Noua Zeelandă au folosit produse Mānuka în rongoā (medicina tradițională)