Descriere YEO:
Miere de salcam cruda Eco, - Disponibil la liki24.ro
Pe YEO găsești Miere de salcam cruda Eco, de la Apiland, în categoria Dietă și Nutriție.
Indiferent de nevoile tale, Miere de salcam cruda Eco, 500 g, ApiLand din categoria Dietă și Nutriție îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 39.6 Lei
Caracteristicile produsului Miere de salcam cruda Eco,
- Brand: Apiland
- Categoria: Dietă și Nutriție
- Magazin: liki24.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Miere de salcam cruda Eco, Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Miere de salcam cruda Eco, de la liki24.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Miere de salcam cruda Eco, 500 g, ApiLand Dintre toate tipurile de miere, mierea crudă de salcâm este cea mai bogată în fructoză, motiv pentru care cristalizează greu. Una din calitățile deosebite ale acesteia este de calmare a tusei, având proprietăți antiseptice. Mierea crudă de salcâm reprezintă un excelent tonic pentru copii, bătrâni, gravide sau persoane aflate în perioada de recuperare după o boală sau operație. De asemenea, aceasta calmează sistemul nervos, combate oboseala, astenia sau nevrozele. Mierea crudă de salcâm ajută la diminuarea acidității gastrice și la tratarea ulcerului, calmând durerile de stomac.
Mierea crudă de salcâm este asimilată foarte ușor de organism, oferind energie și întărind sistemul imunitar. Aceasta conține vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, fitohormoni, compuși aromatici, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrină, compuși ai azotului, în total peste 400 de substanțe.
Mierea crudă de salcâm este preferată în special de copii pentru că are un gust dulce şi nu are o aromă atât de puternică ca alte sortimente. În plus, dintre toate tipurile de miere, mierea de salcâm are aciditatea cea mai scăzută.
Mierea crudă de salcâm este un substitut perfect al zahărului, fiind bogată în substanțe nutritive și antioxidanți. Pentru că nu modifică gustul și aroma băuturilor, mierea crudă de salcâm este un foarte bun îndulcitor.
Termenul de "miere crudă" sau "miere vie" este utilizat atunci când vorbim despre mierea extrasă la rece și aflată în starea ei naturală, fără a fi încălzită
Este o miere naturală, pură, neprocesată termic, păstrându-și astfel intacte și vii enzimele și vitaminele care-i conferă calitățile nutritive și beneficiile.
Mierea crudă este o sursă de sănătate pentru organism datorită conținutului bogat de substanțe nutritive și antioxidanți.
Dacă este încălzită la temperaturi mai mari de 40 grade Celsius - deci si atunci cand se adauga in ceaiul fierbinte!-, mierea își pierde o mare parte din proprietățile terapeutice.
Mierea crudă este considerată un aliment foarte valoros, fiind indicată în alimentația bătrânilor, copiilor, femeilor gravide sau care alăptează, sportivilor, având efectul de a crește rezistența la efort fizic și intelectual și de a energiza organismul în cazuri de surmenaj, oboseală, astenie.
Mierea crudă are puternice efecte energizante, antiinflamatorii și antimicrobiene. În plus, fiecare sortiment în parte are calitățile sale specifice.
Beneficiile mierii crude de salcam: - Excelent tonic pentru copii, gravide, convalescenți
- Calmează tusea, având proprietăți antiseptice
- Combate oboseala
- Înlătură astenia și nevrozele
- Diminuează aciditatea gastrică
- Ajută la tratarea ulcerului gastroduodenal
Compoziţie: miere
salcam, 100% naturală
Mod de păstrare: A se păstra la loc uscat și răcoros. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
Țara de proveniență: România
*De reținut!
Produsele apicole convenţionale sunt produse naturale, a căror calitate este verificată în permanenţă şi cu rigurozitate de către
ApiLand.
Produsele apicole eco (bio, organice) sunt certificate ca fiind obţinute din apicultură ecologică. Produsele apicole
ApiLand sunt certificate de Ecoinspect.
O miere prelucrată termic se găsește întotdeauna în stare lichidă. În mod natural, mierea crudă de calitate superioară cristalizează după un interval de timp mai lung sau mai scurt, în funcție de originea florală, altfel spus de raportul fructoză/gluco