Mierea de Salcam detine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, acizi organici (lactic, malic, oxalic, citric), compusi aromatici, fitohormoni, flavoane, flavonoide, dextrina, compusi ai azotului.
Mierea de Salcam detine un continut de fructoza mai mare decat al altor tipuri de Miere (41,7%) si contine 10% zaharoza si maltoza si 34,7% glucoza, avand pH-ul 4.
In total, mierea de Salcam contine 435 substante.
Mierea de Salcam este monoflora, fiind produsa in marea majoritate dintr-o singura specie de planta - salcam.
Conditii de depozitare: Inchis, in incapere curata, uscata, la temperatura camerei, ferit de razele soolare.
Cristalizarea mierii este un proces natural.
Tara de origine: Romania.
Mierea de Salcam detine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, acizi organici (lactic, malic, oxalic, citric), compusi aromatici, fitohormoni, flavoane, flavonoide, dextrina, compusi ai azotului.
Mierea de Salcam detine un continut de fructoza mai mare decat al altor tipuri de Miere (41,7%) si contine 10% zaharoza si maltoza si 34,7% glucoza, avand pH-ul 4