Miez din boabe de cacao bio 200g Miezul din boabe de cacao crude nu numai ca sunt fantastic de benefice pentru organism, dar contin si o cantitate impresionanta de: -antioxidanti - boabele de cacao contin mai multi antioxidanti decat orice alt aliment, cu efecte extraordinare si asupra sanatatii pielii.
Puteti adauga in cerealele de la micul dejun o lingura de Miez de cacao, sau se pot macina si folosi la prajituri, deserturi, singura limita fiind imaginatia dvs.:) Produs certificat organic, 200g.
Desi inca nu sunt atat de populare, valorile nutritionale ale boabelor de cacao sunt dupa unii autori cele mai sanatoase dintre toate alimentele.
Asadar, daca consumati boabele de cacao, practic veti consuma o sursa concentrata de antioxidanti, magneziu, crom, si vitamina C. -vitamina C, mai mult decat multe citrice care prin obisnuita le asociem ca fiind foarte bogate in vitamina C. -crom - iarasi, in cantitate mai mare decat in orice alt aliment. -magneziu - in boabele de cacao se regaseste o cantitate mare de magneziu, mai mult decat in orice alt aliment.
Miez din boabe de cacao bio 200g Miezul din boabe de cacao crude nu numai ca sunt fantastic de benefice pentru organism, dar contin si o cantitate impresionanta de: -antioxidanti - boabele de cacao contin mai multi antioxidanti decat orice alt aliment, cu efecte extraordinare si asupra sanatatii pielii