Cumpara de la minuneanaturii.ro

Mix de faina pentru cheesecake, fara gluten, 500g - Spielberger - Spielberger


Mix de faina pentru cheesecake, fara gluten, 500g - Spielberger
22.95 Lei

Disponibil

(10-07-2024)
Cumpara de la minuneanaturii.ro

Produs vandut de minuneanaturii.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara mix de faina spielberger de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru mix de faina spielberger

Mix de faina pentru cheesecake, fara gluten, 500g - Spielberger Mix de faina pentru cheesecake bio fara gluten pentru un produs fin cremos si crocant delicios.
Mod de prezentare 500 grame Mix de faina pentru cheesecake, fara gluten, 500g - Spielberger Alege acum Mix de faina pentru cheesecake, fara gluten, 500g - Spielberger si bucura-te de beneficii!.
pentru topping, inlocuiti quarcul, ouale si smantana cu 4 linguri de faina de soia si 750 g iaurt de soia.
Varianta vegana: Folositi margarina in loc de unt si inlocuiti cele 2 linguri de smantana cu 2 linguri de bautura cu cereale.
Se lasa sa se raceasca bine in tava de copt.
Coacem in cuptorul preincalzit pe raftul de jos aproximativ 50-60 de minute pana cand suprafata devine maro aurie.
Se toarna amestecul de quark si se netezeste.
Se toarna masa de fulgi intr-o tava elastica (Ø 26 cm) si se preseaza uniform pe fundul si marginile tavii cu o lingura umezita.
Amestecati amestecul de baza pentru topping cu quarcul, ouale, coaja si zeama de la o jumatate de lamaie si smantana ramasa si amestecati energic cu un mixer manual pana obtineti un amestec uniform.
Se amesteca totul bine si se lasa la macerat.
Se incalzeste untul pana devine lichid si se adauga 2 linguri de smantana la amestecul de baza.
Timp de preparare: 10 minute Timp de coacere: 50-60 minute preincalziti cuptorul cu caldura de sus/de jos la 190°C. *provin din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: 1605 Kj; 380 Kcal; 5.3g Grasimi; 1.1g Acizi Grasi Saturati; 78.1g Glucide; 41.1g Zaharuri; 5.9g Proteine; 0.02g Sare Mod de utilizare: Se adauga: 125g unt sau margarina 500g quark (macra) 4 oua (marimea M) 250ml smantana coaja si zeama de la o jumatate de lamaie sau 1 ml ulei de lamaie.
Ingrediente topping: zahar crud din trestie*, amidon de porumb*, vanilie macinata*.
Ingrediente: Ingrediente pentru baza: fulgi de ovaz* fragezi fara gluten, fulgi de arahide*.
Si cel mai bine: cu amestecurile noastre pentru copt eviti risipa si ajuti natura, pentru ca eviti plasticul: fara punga interioara de plastic, ci ambalaj din hartie 100%.
Fulgii sunt lucrati manual in propria noastra moara de fulgi si confera bazei de tort un gust deosebit.
Topping minunat de cremos pe o baza de tort crocanta facuta din fulgi de ovaz si arahide fara gluten.
Mix de faina pentru cheesecake, fara gluten, 500g - Spielberger Mix de faina pentru cheesecake bio fara gluten pentru un produs fin cremos si crocant delicios


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse