Descriere YEO:
Mix de faina pentru cheesecake, - Disponibil la minuneanaturii.ro
Pe YEO găsești Mix de faina pentru cheesecake, de la Spielberger, în categoria Health & Beauty.
Indiferent de nevoile tale, Mix de faina pentru cheesecake, fara gluten, 500g - Spielberger din categoria Health & Beauty îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 22.95 Lei
Caracteristicile produsului Mix de faina pentru cheesecake,
- Brand: Spielberger
- Categoria: Health & Beauty
- Magazin: minuneanaturii.ro
- Ultima actualizare: 01-12-2024 01:34:41
Comandă Mix de faina pentru cheesecake, Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Mix de faina pentru cheesecake, de la minuneanaturii.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Mix de
faina pentru cheesecake,
fara gluten,
500g -
Spielberger Mix de
faina pentru cheesecake bio FARA GLUTEN
pentru un produs fin cremos si crocant delicios. Topping minunat de cremos pe o baza de tort crocanta facuta din fulgi de ovaz si arahide
fara gluten. Fulgii sunt lucrati manual in propria noastra moara de fulgi si confera bazei de tort un gust deosebit. Si cel mai bine: cu amestecurile noastre pentru copt eviti risipa si ajuti natura, pentru ca eviti plasticul:
fara punga interioara de plastic, ci ambalaj din hartie 100%. Ingrediente: Ingrediente pentru baza: fulgi de ovaz* fragezi fara
gluten, fulgi de arahide*. Ingrediente topping: zahar crud din trestie*, amidon de porumb*, vanilie macinata*. *provin din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: 1605 Kj; 380 Kcal; 5.3g Grasimi; 1.1g Acizi Grasi Saturati; 78.1g Glucide; 41.1g Zaharuri; 5.9g Proteine; 0.02g Sare Mod de utilizare: Se adauga: 125g unt sau margarina
500g quark (macra) 4 oua (marimea M) 250ml smantana coaja si zeama de la o jumatate de lamaie sau 1 ml ulei de lamaie. Timp de preparare: 10 minute Timp de coacere: 50-60 minute preincalziti cuptorul cu caldura de sus/de jos la 190°C. Se incalzeste untul pana devine lichid si se adauga 2 linguri de smantana la amestecul de baza. Se amesteca totul bine si se lasa la macerat. Amestecati amestecul de baza pentru topping cu quarcul, ouale, coaja si zeama de la o jumatate de lamaie si smantana ramasa si amestecati energic cu un mixer manual pana obtineti un amestec uniform. Se toarna masa de fulgi intr-o tava elastica (Ø 26 cm) si se preseaza uniform pe fundul si marginile tavii cu o lingura umezita. Se toarna amestecul de quark si se netezeste. Coacem in cuptorul preincalzit pe raftul de jos aproximativ 50-60 de minute pana cand suprafata devine maro aurie. Se lasa sa se raceasca bine in tava de copt. Varianta vegana: Folositi margarina in loc de unt si inlocuiti cele 2 linguri de smantana cu 2 linguri de bautura cu cereale. Pentru topping, inlocuiti quarcul, ouale si smantana cu 4 linguri de
faina de soia si 750 g iaurt de soia. Mod de prezentare 500 grame Mix de faina pentru
cheesecake, fara gluten,
500g -
Spielberger Alege acum Mix de faina pentru cheesecake, fara gluten, 500g -
Spielberger si bucura-te de beneficii!