Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee, eco-bio, fara gluten, 400 g, BauckHof Mixul de faina pentru tarta de ovaz Flambee, fara gluten, este potrivit pentru 2 tavi.
Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee, eco-bio, fara gluten, 400 g, BauckHof Alege acum Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee, eco-bio, fara gluten, 400 g, BauckHof si bucura-te de beneficii!.
Timp de preparare: aproximativ 5 minute, timp de coacere: 10-15 minute. puneti flambée tarte in partea inferioara a cuptorului preincalzit (250 ° C) si coaceti timp de 10-15 minute, in functie de grosimea topping-ului. trageti aluatul finit rulat cu hartia de copt pe o tava de copt si acoperiti dupa cum doriti. cand aluatul a ajuns la dimensiunea foii, inaltimea aluatului este ideala. se intinde aluatul subtire pe hartia de copt (1-2 mm). se pune hartia de copt pe suprafata de lucru si se presara cu putina faina sau amidon.
Framantati ingredientele cu mixerul de mana (sau manual) intr-un aluat omogen. puneti apa, ulei si otet intr-un castron si adaugati 1 plic de amestec de copt.
Ingrediente Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee, eco-bio, fara gluten, BauckHof: faina de ovaz* fara gluten, faina de orez*, amidon de porumb*, faina integrala de mei*, coji de psyllium macinate*, sare de mare, agent de ingrosare: guma xantan *provin din agrucultura ecologica Mod de preparare Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee, eco-bio, fara gluten, BauckHof: Mai sunt necesare pentru preparare: 140 ml apa rece, 1 lingura otet de cidru de mere, 2 linguri ulei neutru preincalziti cuptorul la 250 °C caldura superioara/inferioara. ui.
Fie vegan, vegetarian sau acoperit cu sunca, acest amestec de copt este potrivit pentru seara confortabila in doi.
Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee, eco-bio, fara gluten, 400 g, BauckHof Mixul de faina pentru tarta de ovaz Flambee, fara gluten, este potrivit pentru 2 tavi