Cumpara de la obio.ro

Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura - Pasta Natura


Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura
14.3 Lei

Disponibil

(28-04-2024)
Cumpara de la obio.ro

Produs vandut de obio.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara mix de fainuri pasta natura de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru mix de fainuri pasta natura

Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura -fara gluten, vegan, bio, cu drojdie adaugata pentru un aluat pufos- Mix din fainuri fara gluten, cu agent de crestere inclus (drojdie uscata), ideal pentru a prepara paine, pizza si deserturi.
Valori nutritionale/100g: Energie: 1503 kj / 354 kcal Grasimi: 1.4g din care saturate 0.4g Carbohidrati: 79.4g din care zaharuri 0.6g Fibre: 3.1g Proteine: 4.4g Saruri: 0.1g Fabricat in Italia Produs certificat ecologic 250g  .
Verificati gatirea cu o scobitoare in mijlocul preparatului, scoateti de la cuptor cand e copt.
Coaceti pentru 30 - 35 de minute.
Asezonati dupa gust si puneti la cuptor preincalzit la 220°C.
Se toarna amestecul in tava tapetata cu hartie de copt si se distribuie unifrom cu ajutorul mainilor usor unse.
Acoperiti vasul cu folie alimentara si lasati aluatul sa creasca aproximativ 2 ore sau pana cand isi dubleaza volumul.
Framantati timp de 5 minute.
Se toarna amestecul intr-un bol.
Aluat dulce (prajituri sau briose): Zahar pudra 500g, Ulei de floarea soarelui 200ml, Apa calduta 750 - 800ml.
Coaceti pentru 30 - 35 de minute.
Asezonati dupa gust si puneti la cuptor preincalzit la 220°C.
Se toarna amestecul in tava tapetata cu hartie de copt si se distribuie unifrom cu ajutorul mainilor usor unse.
Acoperiti vasul cu folie alimentara si lasati aluatul sa creasca aproximativ 2 ore sau pana cand isi dubleaza volumul.
Framantati timp de 5 minute.
Se toarna amestecul intr-un bol.
Ingrediente: amidon din GRAU fara gluten*, faina de orez alb*, faina de orez brun*, amidon de orez*, fibre de mere*, drojdie* *din agricultura ecologica Mod de preparare pentru 250g faina:   Aluat sarat (paine sau pizza): sare 10g, Zahar 10g, apa calduta 750 - 800ml.
Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura -fara gluten, vegan, bio, cu drojdie adaugata pentru un aluat pufos- Mix din fainuri fara gluten, cu agent de crestere inclus (drojdie uscata), ideal pentru a prepara paine, pizza si deserturi


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse