Mix de paine fara gluten, 500 g, Fior di Loto Amestec de făină fără gluten care permite prepararea painii de casă intr-un mod simplu și eficient. Prezentare:
500 g.. *=ingrediente de agricultura ecologica. Ingrediente:
*Făină de orez impalpabilă bio, *amidon de porumb bio, *amidon de tapioca bio, *zahăr bio, sare, agent de îngroșare: gumă xantan, agent de crestere: bicarbonat de sodiu, corector de aciditate: tartrat de potasiu. Mod de pastrare:
A se pastra la loc uscat si racoros, departe de surse de lumina si caldura.
Când și-a dublat volumul, introduceți-l în cuptor la 180 ° - 200 ° pentru aproximativ 20/30 minute.
Acoperiți aluatul și lăsați-l să crească timp de 40-50 de minute.
Ungeți o tava de copt cu ulei și puneti coca în ea.
La final adăugați semințele.
Așezați amestecul de pâine cu o gaura in mijloc și turnați o lingură de ulei, apa cu drojdia și sarea în centru.
Amestecati cu grijă ingredientele, adăugând treptat apa până obțineti o pastă moale și cremoasă. Reteta de paine fara gluten.