Descriere YEO:
Pe YEO găsești Mix pentru rulouri cu scortisoara de la Biovegan, în categoria Dulciuri, biscuiti fara gluten.
Indiferent de nevoile tale, Mix pentru rulouri cu scortisoara FARA GLUTEN 450 g din categoria Dulciuri, biscuiti fara gluten îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 43.4 Lei
Caracteristicile produsului Mix pentru rulouri cu scortisoara
- Brand: Biovegan
- Categoria: Dulciuri, biscuiti fara gluten
- Magazin: putereaplantelor.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Mix pentru rulouri cu scortisoara Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Mix pentru rulouri cu scortisoara de la putereaplantelor.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Rulourile bio de
scortisoara sunt un adevarat clasic printre produsele de patiserie. Cu amestecul de copt My Cinnamon Rolls le puteti coace in cele din urma acasa pur si simplu si sunt certificate fara gluten si vegan. Aroma picanta-delicioasa a scortisoarei Ceylon din cultivarea controlata ofera gustul inconfundabil al rulourilor de
scortisoara.Mod de preparare
rulouri cu
scortisoara bio
FARA GLUTEN:nPentru rulourile tale de scortisoara mai ai nevoie de: 90g unt moale sau margarina vegana 7g frojdie bio Biovegan 250ml apa calduta mixer de mana cu carlig de aluat Preparare:nPuneti amestecul de faina si drojdia impreuna intr-un castron si amestecati totul. Acum adaugati 50 g de margarina moale si apa si framantati totul timp de aproximativ 3 minute cu mixerul de mana cu carlige de aluat. Lasati aluatul sa se odihneasca intr-un loc cald timp de 30 de minute acoperit cu un prosop de bucatarie umed.Se intinde aluatul intr-un dreptunghi (aproximativ 30 x 40 cm). Pentru a ajuta acest lucru poate fi folosita putina faina fara gluten. Ungeti acum aluatul cu restul de 40 g de margarina moale lasand o margine lata de aproximativ 3 cm pe care o ungeti cu apa inainte de a o rula. Presarati margarina uniform cu amestecul de zahar si scortisoara si apoi rulati cu grija aluatul intr-un rulou incepand din partea lunga.Taiati-le in felii de aproximativ 2 pana la 3 cm grosime si aliniati Rulourile de scortisoara pe o tava de copt captusita cu hartie de copt. Lasati Rulourile de scortisoara sa se odihneasca timp de 30 de minute. Intre timp incalziti cuptorul la convectie la 180 °C sau la 200 °C caldura superioara/inferioara si puneti un castron umplut cu apa in cuptor.Coaceti rulourile de scortisoara timp de aproximativ 13 minute.Sfat: au un gust caldut delicios. De asemenea le puteti umple cu budinca si stafide nuci tocate unt de nuci sau bucati de ciocolata si banane sau chiar acoperiti cu glazura.