Mustimetru Fabricat in Franta - pentru a masura continuu progresul fermentatiei din mustul pentru Bere sau pentru vin.
Ambalat in toc din plastic glisant, rezistent..
Lungime Hidrometru: 27cm.
Nu contine Termometru.
Contine scala Gravitationala Specifica (Sp.
Gr.) cu interval 0.980 - 1.150
Volum(%) Potential Alcool Continut cu interval 0-18%
Continut Zahar grame/ Litru cu interval -60-340.
Pentru a calcula potentialul de alcool din Bere sau din vin, masurarea Gravitatiei Specifice trebuie efectuata inainte de inceperea fermentatiei si pur si simplu echivalata cu indicele potentialului de volum alcoolic din scala gradata.
Cand fermentatita este completa, hidrometrul va inceta sa se scufunde.
Pe masura ce zaharul se transforma in alcool, hidrometrul se va scufunda incet.
Mustimetru Fabricat in Franta - pentru a masura continuu progresul fermentatiei din mustul pentru Bere sau pentru vin