Descriere YEO:
Pe YEO găsești Nada Benzar Method Mix Black de la Benzar Mix, în categoria Nade si Momeli.
Indiferent de nevoile tale, Nada Benzar Method Mix Black Halibut 800g din categoria Nade si Momeli îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 19.19 Lei
Caracteristicile produsului Nada Benzar Method Mix Black
- Brand: Benzar Mix
- Categoria: Nade si Momeli
- Magazin: claumarpescar.ro
- Ultima actualizare: 24-11-2024 01:24:40
Comandă Nada Benzar Method Mix Black Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Nada Benzar Method Mix Black de la claumarpescar.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Nada Benzar Method Mix
Black Halibut 800gSeria
Benzar Method Mix este o noua linie de produse cu caracteristici ne intalnite la noi pana acum. Dupa cum sugereaza si numele, este vorba de amestecuri facute pentru iubitorii tehnicii method, caracterizate de o calitate extrem de ridicata. Nadele contin cantitati mari de faina de peste, cum ar fi faina de ton, faina de somon sau faina de krill. Gama de proteine de animale este crescuta si prin diferitele forme de pelete de peste care asigura structura corespunzatoare a amestecului, in timp ce ingredientele vegetale sunt responsabile pentru caracteristicile favorabile de digerabilitate, ceea ce este incredibil de important pentru amestecurile de method. Produsul vine in patru arome diferite, printre care
Halibut negru, Green Betaine, Fish & Scopex si Red Krill. Ajung in rafturile magazinelor ambalate 800 de grame, intr-o punga cu inchidere, ceea ce este foarte practic daca nu folosim intreaga cantitate in timpul unei singure partide de pescuit. Desi ele functioneaza excelent pe cont propriu, mai pot fi imbogatite cu Peleti
Benzar Premium
Halibut sau Mikropeleti
Method, datorita carora potentialul produsului este aproape infinit.
Black Halibut: in special in apele in incalzire sau deja incalzite, este cu adevarat eficienta. Acesta contine cantitati mari de pelete de halibut, de unde a si primit denumirea. Cu o aderenta buna, dar care se dizolva rapid, care poate fi folosita nu doar in cosulet method ci si in cosulet clasic in amestec cu peleti de halibut. Este imbatabil pentru prinderea crapilor mari!Green Betaine: fara dubii, varianta in culoarea verde este cea mai indragita nada printre cele de method. Functioneaza bine nu doar cu ocazia partidelor de zi cu zi, ci si in concursuri. In afara de culoarea sa izbitoare, caracteristicile sale nutritionale sunt peste medie, deoarece proportia de proteine vegetale si animale este perfecta!Red Krill: datorita adaugarii de faina de krill de inalta calitate si calitate premium, nu se poate confunda cu nici o alta aroma, avand culoare rosie puternica. S-a dovedit a fi imbatabila in anumite momente ale anului! Testele noastre pe tot parcursul anului au adus multi pesti, dar pescuiturile prin tehnica method pe timp de iarna a produs rezultate cu adevarat remarcabile!Fish&Scopex: cel mai distinct membru al familiei, fara doar si poate! Aroma scopex a fost una dintre cele mai de succes de o lunga perioada de timp, mai ales in cazul pescuitului de finete la crap. Atunci de ce nu ar functiona si la tehnica method? Am facut niste investigatii si chiar functioneaza, si inca nu oricum! Acesta este cel mai universal tip dintre toate, deoarece, in afara de iazurile intens populate, cu aceasta nada au prins pescarii nostri in cele mai multe ape naturale mari. Rezultate bune pot fi obtinute in orice moment al anului.SFAT: Deoarece este un amestec cu continut ridicat de faina de peste, cu continut ridicat de proteine, este important sa puneti accentul pe umezire, deoarece doar la o umectare corespunzatoare putem obtine proprietatile de atractie dorite. Adaugati apa in mai multe reprize, (eventual in amestec cu aroma lichida) daca trebuie, decilitru cu decilitru, iar dupa fiecare umectare il lasam sa se odihneasca cateva minute. Daca am realizat textura potrivita, il putem strecura prin sita dupa care putem incepe pescuitul!