Cumpara de la aranjareamesei.ro

NAGOYA Cutit japonez Petty - 1


NAGOYA Cutit japonez Petty
396.9 Lei

Disponibil

(27-09-2024)
Cumpara de la aranjareamesei.ro

Produs vandut de aranjareamesei.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara nagoya cutit japonez 1 de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru nagoya cutit japonez 1

Una dintre liniile superioare ale producatorului japonez, linia NAGOYA alatura beneficiilor tehnicii de realizare a lamei prin suprapunerea mai multor straturi cu duritate diferita, aspectul remarcabil al finisajului in lovitura de ciocan.
Udati cutea inainte de a ascuti cutitul si evitati sa aplicati o presiune mare pe lama in timp ce ascutiti..
Pentru asta folositi doar o cute, piatra de ascutire (tocila) asezata pe o suprafata dreapta.
Daca depozitati cutitele o perioada indelungata, acoperiti lama cu un strat de ulei vegetal pentru a o proteja de umezeala din atmosfera.
Oricat de rezistent ar fi otelul din care este realizat ascutisul, la un moment dat veti fi in situatia de a reascuti cutitele japoneze.
Daca suportul magnetic nu este o optiune, depozitati cutitele intr-un sertar separat, fara alte articole astfel incat sa puteti usor preveni accidentele si lama sa nu fie afectata.
Se pastraza preferabil pe un suport magnetic in care nu este afectat taisul si care este plasat astfel incat copii sa nu le poata ajunge.
Petty seamana cu un Gyuto miniatural si este, de asemenea, nelipsit in majoritatea bucatariilor pentru ca este foarte usor de folosit, mai ales pentru decojirea fructelor si legumelor, felierea acestora si pentru decorare.
Lama: Otel inoxidabil turnat intr-un singur strat, asCutit pe ambele partiDuritate lama: 56-57 pe scala RockwellSuport (Bolster): NylonManer: lemn de mahonLungime lama: 120 mmLatime lama: 24 mmLungime totala: 237 mmGreutate totala: 57 gUtilizare: decojit, feliat, decorat fructe si legumeProdus de Sekiryu in Seki, JaponiaIntretinere: dupa utilizare cutitele se spala cu apa si detergent neabraziv, dupa care, imediat se usuca foarte bine.
Manerul din lemn de mahon este excelent echilibrat si asigura atat usurinta in utilizare cat si un aspect impecabil.
Cutitul care secondeaza de obicei utilizarea unui Gyuto sau Santoku.
Straturile de otel inoxidabil asigura o protectie suplimentara in caz de lovituri sau expunere temporara la umiditate.
Astfel miezul asigura ca lama este foarte dura si isi va pastra ascutisul o perioada indelungata, la fel ca cele din otel carbon, dar nu va rugini si nu se va ciobi, asa cum s-ar intampla cu cel din urma.
Lama are trei straturi de otel: miezul din otel aliaj cu molibden si vanadiu si doua straturi de otel inoxidabil.
Una dintre liniile superioare ale producatorului japonez, linia NAGOYA alatura beneficiilor tehnicii de realizare a lamei prin suprapunerea mai multor straturi cu duritate diferita, aspectul remarcabil al finisajului in lovitura de ciocan


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse