Descriere YEO:
Napolitane căpșuni ciocolată albă cremă - Disponibil la greektaste.ro
Pe YEO găsești Napolitane căpșuni ciocolată albă cremă de la , în categoria Home > Bakery > Pie și napolitană.
Indiferent de nevoile tale, Napolitane căpșuni ciocolată albă cremă alune155gr din categoria Home > Bakery > Pie și napolitană îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 44 Lei
Caracteristicile produsului Napolitane căpșuni ciocolată albă cremă
- Brand:
- Categoria: Home > Bakery > Pie și napolitană
- Magazin: greektaste.ro
- Ultima actualizare: 18-09-2025 01:36:55
Comandă Napolitane căpșuni ciocolată albă cremă Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Napolitane căpșuni ciocolată albă cremă de la greektaste.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Napolitane căpșuni
ciocolată albă
cremă
alune155gr napolitane artizanale, special concepute pentru copii mai mari sau mai mici;
Napolitane căpșuni
ciocolată albă
cremă
alune155gr pot fi servite ca atare sau alături de o ceașcă de cafea, lapte sau ceai; se spune că vafele există de foarte mult timp, iar istoricii spun că sunt originare din Grecia antică; bucătarii greci antici prăjeau prăjituri plate între plăci de metal atașate de mânere lungi de lemn; acele prăjituri se numeau obelios și, spre deosebire de cuvântul tort, aceste vafe timpurii nu erau deloc dulci; mai târziu, în Europa medievală, biserica catolică a început să servească un tip de napolitană asemănătoare vafei în timpul împărtășirii binecuvântărilor; aceste oublies (sau „napolitane”, derivate din termenul grecesc) au fost de obicei făcute folosind făină de cereale și apă și ar reprezenta scene biblice, cruci și alte icoane religioase; ele erau adesea servite după masă ca o binecuvântare finală simbolică; mai târziu a evoluat pe măsură ce noile condimente și ingrediente au fost aduse din est; vafele au început apoi să se răspândească în toată Europa; pe măsură ce s-au răspândit în toată Europa medievală, prăjiturile făcute dintr-un amestec de făină, apă sau lapte și, uneori, ouă, au devenit cunoscute sub numele de napolitane; napolitanele erau consumate de toate segmentele societății, de la țărani la regi; au fost gătite la foc deschis între plăci de fier cu mânere lungi, iar cu timpul fierele de călcat au devenit mai adânci, iar treptat napolitana a devenit napolitana, sau gaufre, așa cum o numeau francezii; ingrediente: făină din grâu , grăsimi vegetale non-hidrogenate (ulei de floarea soarelui) miere, amidon porumb, cacao pudră cu conținut redus de grăsimi 2%, îndulcitor (maltitol)*6%, făină din semințe de roșcovă, amidon din cartofi, agenți de afînare (bicarbonat de sodiu), emulgatori (lecitină din semințe de rapiță), sare, arome naturale . Declarație nutrițională la 100g produs finit: valoare energetică 528Kal/2209Kj, glucide 62,5g, din care zaharuri 45,0g, grăsimi 28,8g, din care acizi grași saturați 10,8g, proteine 4,7g, sare 0,01g, fibre 0,6g.