Descriere YEO:
Înghețată de vanilie din Madagascar - Disponibil la greektaste.ro
Pe YEO găsești Înghețată de vanilie din Madagascar de la , în categoria Home > Produse Fresh > Înghețată.
Indiferent de nevoile tale, Înghețată de vanilie din Madagascar 500ml din categoria Home > Produse Fresh > Înghețată îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 61 Lei
Caracteristicile produsului Înghețată de vanilie din Madagascar
- Brand:
- Categoria: Home > Produse Fresh > Înghețată
- Magazin: greektaste.ro
- Ultima actualizare: 27-10-2025 01:24:43
Comandă Înghețată de vanilie din Madagascar Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Înghețată de vanilie din Madagascar de la greektaste.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Î
nghețată de
vanilie din
Madagascar 500ml - o rețetă absolut delicioasă, care te surprinde cu aroma excelentă și gustul autentic al vanilie din Madagascar;
- Înghețată de vanilie din Madagascar 500ml nu e doar o simplă înghețată cu vanilie, ci este o fină cremă de vanilie care în mod extraordinar a devenit înghețată;
- în afară de gustul extraordinar și textura catifelată, este plină de bucățele crocante de vanilie;
- înghețata este un amestec de lapte, smântâna și uneori alte ingrediente care au fost congelate într-un deliciu moale, cremos, folosind tehnici speciale;
- istoricii cred că grecii s-au bucurat de deserturi congelate încă din Grecia Antică;
- de fapt, s-a crezut că Alexandru cel Mare însuși s-a bucurat de deserturi congelate în timpul vieții sale;
- în cele mai vechi timpuri, era obișnuit să se savureze zăpada cu fructe și miere și acest lucru a fost considerat a fi un desert tradițional. Există înregistrări ale acestui desert fiind vândute în piețele din Atena, în secolul al 5-lea B.C.;
- până în secolul al 20-lea, bucătăria greacă, includea diferite tipuri de deserturi congelate care au fost în curs de dezvoltare;
- aceasta a inclus un desert congelat pe care îl cunoaștem ca înghețata noastră modernă;
- prezența înghețatei în Grecia este destul de bine stabilită și se regăsește în arome unice ;
- cornetul de înghețată a apărut din întâmplare, în 1904, când un vânzător de înghețată a rugat un vânzător de waffe să îi pregătească niște cornete în care să servească clienții;
- prima înghețată pe băț a apărut în 1920;
- pentru un gust intens, e indicat să o lăsați câteva minute la temperatura camerei înainte să o serviți – a nu se recongela;
- Ingrediente: lapte, cremă de lapte, lapte praf degresat, zahăr, gălbenuș de ou, dextroză, sirop de glucoză, zahăr invertit (zahăr, apă, agent de expandare (bicarbonat de sodiu), agent aciditate (acid citric)), emulgatori: mono și di gliceride ale acizilor grași, stabilizatori (gumă guar, carboximetil celuloză, caragenan), vanilie Madagascar 0,5%;
- Declarație nutrițională per 100 g produs finit : valoare energetică 831kJ/198kcal, glucide 23,9g din care zaharuri 22,5g, proteine 4,2g, grăsimi 9,5g din care acizi grași saturați 6g, sare 0,13g.