Noodles din konjac, bio, 200g, Smaakt Acesti Noodles Smaakt cu un continut redus de carbohidrati sunt facuti din faina plantei de Konjac. 270g, greutate neta: 200g .
Dupa deschidere, a se pastra intr-un recipient cu apa inchis ermetic, in frigider (4-7°C), timp de maxim 2 zile. *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 35 Kj/ 9 Kcal Grasimi: 0g din care saturate 0g Carbohidrati: 0g din care zaharuri 0g Fibre: 4g din care Glucomannan 3.1g Proteine: 0.20g Saruri: 0g Conditii de pastrare: A se pastra in loc uscat departe de caldura.
Ingrediente: apa, faina de konjac* 3,4%, fibre de ovaz FARA GLUTEN*.
Bea 1/2 pahare de apa inainte de mese.
Incalziti preparatul timp de 2 minute. Daca aveti probleme la inghitire, nu este recomandat sa consumati produsele din Konjac.
Prin adaugarea amestecului de fibre, culoarea este galbena, asemenea pastelor, iar textura este mai moale si mai gustoasa! Mod de preparare: scurgeti lichidul, clatiti bine sub jet de apa si adaugati in sosuri, preparate prajite, supe sau salate calde.
In mod normal, produsele din konjac sunt albe si stralucitoare la aspect si au o textura foarte rigida.
Smaakt Less Carb konjac Noodles este facut dupa o reteta unica in care se amesteca fibre de ovaz fara gluten si se adauga la faina de Konjac.
Planta Konjac este un tubercul cu amidon care este foarte bogat in fibre si nu contine grasimi, zahar si, prin urmare, aproape deloc calorii.
Noodles din konjac, bio, 200g, Smaakt Acesti Noodles Smaakt cu un continut redus de carbohidrati sunt facuti din faina plantei de Konjac