Descriere YEO:
Pe YEO găsești NOW Foods Glutathione (Glutation), 250mg de la Now Food, în categoria Categorii.
Indiferent de nevoile tale, NOW Foods Glutathione (Glutation), 250mg - 60 Capsule din categoria Categorii îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 109 Lei
Caracteristicile produsului NOW Foods Glutathione (Glutation), 250mg
- Brand: Now Food
- Categoria: Categorii
- Magazin: krilloil.ro
- Ultima actualizare: 23-11-2024 01:34:39
Comandă NOW Foods Glutathione (Glutation), 250mg Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda NOW Foods Glutathione (Glutation), 250mg de la krilloil.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Beneficiile glutationului - reduce stresul oxidativ, - poate ameliora psoriazisului, - reduce afectarea celulelor in boala hepatica grasa alcoolica si nealcoolica, - imbunatateste rezistenta la insulina la persoanele in varsta, - creste mobilitatea persoanelor cu boala arteriala periferica, - reduce simptomele bolii parkinson, - poate reduce impactul diabetului necontrolat, - poate reduce simptomele bolilor respiratorii. Prezentare generala Glutationul este un antioxidant produs in celule. Este compus in mare parte din trei aminoacizi: glutamina, glicina si cisteina. Nivelurile de glutation din organism pot fi reduse de o serie de factori, inclusiv alimentatia deficitara, toxinele din mediu si stresul. Nivelurile sale scad, de asemenea, odata cu varsta. Pe langa faptul ca este produs in mod natural de organism, glutationul poate fi administrat intravenos, local sau ca inhalator. Este disponibil si ca supliment oral sub forma de capsule si lichide. Cu toate acestea, ingestia orala de glutation poate sa nu fie la fel de eficienta ca administrarea intravenoasa pentru unele afectiuni. Beneficiile glutationului 1. Reduce stresul oxidativ Stresul oxidativ apare atunci cand exista un dezechilibru intre productia de radicali liberi si capacitatea organismului de a-i reduce. Nivelurile prea ridicate de stres oxidativ pot fi un precursor al mai multor boli. Glutationul ajuta la reducerea impactului stresului oxidativ, care, la randul sau, poate reduce boala. 2. Poate ameliora psoriazisul Un mic studiu a indicat ca proteina din zer, atunci cand este administrata pe cale orala, a imbunatatit psoriazisul cu sau fara tratament suplimentar. S-a demonstrat anterior ca proteinele din zer cresc nivelul de glutation. Participantii la studiu au primit zilnic 20 de grame ca supliment oral timp de trei luni. Cercetatorii au afirmat ca sunt necesare mai multe studii. 3. Reduce afectarea celulelor in boala hepatica grasa alcoolica si nealcoolica Moartea celulara in ficat poate fi exacerbata de o deficienta de antioxidanti, inclusiv glutation. Acest lucru poate duce la boli ale ficatului gras atat la cei care abuzeaza de alcool, cat si la cei care nu. S-a demonstrat ca glutationul imbunatateste nivelurile de proteine, enzime si bilirubina din sangele persoanelor cu boala hepatica grasa cronica alcoolica si nealcoolica. Un studiu a raportat ca glutationul a fost cel mai eficient atunci cand este administrat persoanelor cu boala hepatica grasa pe cale intravenoasa, in doze mari. Participantii la studiu au aratat, de asemenea, reduceri ale malondialdehidei, un marker al leziunilor celulare din ficat. Un alt studiu mic a constatat ca glutationul administrat pe cale orala a avut efecte pozitive asupra persoanelor cu boala hepatica grasa nealcoolica in urma schimbarilor proactive ale stilului de viata. In acest studiu, glutationul a fost furnizat sub forma de supliment intr-o doza de 300 de miligrame pe zi timp de patru luni. 4. Imbunatateste rezistenta la insulina la persoanele in varsta Pe masura ce oamenii imbatranesc, ei produc mai putin glutation. Cercetatorii de la Baylor School of Medicine au folosit o combinatie de studii pe animale si pe oameni pentru a explora rolul glutationului in gestionarea greutatii si rezistenta la insulina la persoanele in varsta. Descoperirile studiului au indicat ca nivelurile scazute de glutation au fost asociate cu arderea mai putina a grasimilor si cu rate mai mari de depozitare a grasimilor in organism. Subiectii mai in varsta au adaugat cisteina si glicina in dietele lor pentru a creste nivelul de glutation, care a crescut in doua saptamani, imbunatatind rezistenta la insulina si arderea grasimilor. 5. Creste mobilitatea persoanelor cu boala arteriala periferica Boala arterelor periferice apare atunci cand arterele periferice sunt infundate de placa. Cel mai frecvent se intampla la picioare. Un studiu a raportat ca glutationul a imbunatatit circulatia, crescand capacitatea parti