Descriere YEO:
Oțet din vin Marouva 250ml - Disponibil la greektaste.ro
Pe YEO găsești Oțet din vin Marouva 250ml de la , în categoria Home > Băcănie.
Indiferent de nevoile tale, Oțet din vin Marouva 250ml din categoria Home > Băcănie îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 17.3 Lei
Caracteristicile produsului Oțet din vin Marouva 250ml
- Brand:
- Categoria: Home > Băcănie
- Magazin: greektaste.ro
- Ultima actualizare: 02-07-2025 08:03:08
Comandă Oțet din vin Marouva 250ml Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Oțet din vin Marouva 250ml de la greektaste.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Oțet din vin
Marouva 250ml vinul
Marouva este un vin cunoscut pentru faptul că se pretează a fi învechit în butoaie de stejar; soiul din care se produce vinul marouva este romeiko, un soi crescut încă din antichitate în regiunea Kissamos, Chania din insula Creta; în timpul dominației otomane, ” romeiko” era numele dat oricărei persoane și oricărui bun ce provenea din Grecia; vinul marouva este un vin puternic, robust cu un grad ridicat de alcool; alcoolemia vinului este dată atât de soiul de struguri cât și de condițiile climatice aride din Creta; în dialectul cretan marouva înseamnă învechit; Oțet din vin
Marouva 250ml are o aromă intensă ce evoluează în timp; tradițional se obișnuia ca un butoi de vin Marouva să fie îngropat la nașterea unui copil și dezgropat la nunta acestuia; oțetul din acest vin are un gust intens, aromat și foarte diferit de oțetul tradițional din vin; ingredientul perfect pentru înnobilarea unei salate, pentru a marina diferite tipuri de carne sau pentru sosuri; pe lângă un gust minunat, oțetul conține, de asemenea, mulți nutrienți utili; este bogat în magneziu, potasiu, fosfor, zinc, nu conține grăsimi şi proteine şi are foarte puține calorii; datorită antioxidanților din compoziția sa, oțetul contribuie la îmbunătățirea capacității de apărare a organismului; totodată, se pare ca un consum regulat de oțetul face ca stomacul să secrete un suc protector; are de asemenea o acțiune protectoare împotriva bacteriilor; are proprietăți antiseptice puternice și distruge bacteriile, la fel ca și cele din stomac și cele din gât care se află la originea diferitelor infecții; oțetul este obținut după o lungă maturare în butoaie de stejar; declarație nutrițională per 100ml produs finit: 35 KCal/147 Kj, grăsimi 0g, glucide 1,4g, din care zaharuri 0,6g, proteine 0g, sare 0g; produsul este 100% natural și este posibil să existe sedimente naturale pe fundul sticlei.