Oala fabricata in totalitate din Cupru, pentru Ciorba, Supa si alte mancaruri. 28 cm Inaltime: 20 cm Greutate inclusiv capac: aproximativ 2,7 kg Vasele de gatit din Cupru pot fi considerate obiecte de familie si pot fi transmise generatiilor viitoare .. 12 litri Material: Cupru masiv, lucrat manual Mânere din alamă, cele mai bune pentru aragaz/sobe Diametru interior: cca.
Caracteristici tehnice : Diametru: 28 cm Capacitate: cca.
Mâncărurile preferate, care cu siguranță vor ieși bine în Cupru sunt: mămăligă italiană, calamar din Galicia, fondue, risotto, cușcuș, marmeladă, ciocolată, marțipan, butterscotch, migdale prăjite, toate preparatele cu lapte, brânză, punch de țuică, bere, Supe si ciorbe.
Potrivit în mod ideal pentru toate tocănițele, supele, sosurile și specialitățile tradiționale.
Chiar dacă toate oalele noastre sunt atrăgătoare, au fost forjate pentru gătit adevărat, pentru o utilizare zilnică în bucătărie.
Pentru intretinerea si curatarea vaselor din cupru, citeste mai multe AICI Oală din cupru: Această oală minunată, multifuncțională , cu Capac din Cupru pur și finisaj ciocănit autentic, va oferi cu siguranță multă plăcere fiecărui bucătar.
Vasele din Cupru au durata nelimitata atata timp cat se folosesc si se intretin corespunzator.
Atentie: Fiind confectionata in totalitate din cupru, se recomanda ca mancarurile gatite sa nu fie depozitate in acest vas mai mult de 8-9 ore de la terminarea procesului de gatit, pentru a preveni oxidarea si ionizarea in exces cu cupru.
Vitaminele si aromele legumelor/carnii nu se pierd, ci se amesteca intr-un mod armonios, toate mancarurile gatite in aceasta Oala din Cupru fiind mai savuroase.
Fierberea se produce uniform, nu trebuie sa se utilizeze flacara mare datorita conductivitatii mari a Cuprului.
In Portugalia, aceste oale se utilizeaza in mod deosebit pentru Gatitul Caracatitei, pentru a capata un gust specific, unic, care numai in Vasele din Cupru se poate obtine.
Manerele sunt fabricate din Bronz Masiv.
Este prevazuta cu Capac din Cupru.
Oala fabricata in totalitate din Cupru, pentru Ciorba, Supa si alte mancaruri