Ingrediente: Oţet de Mere obţinut prin dublă fermentaţie,Coriandru frunza. Împreună, dau combinații vindecătoare..
Oțetul de Mere este un foarte bun vehicul pentru măcerarea plantelor aromate.
Atunci când răceala este într-o fază incipientă, acest tratament o poate face să se răzgândească. În cazul durerilor de gât, se face din oră în oră gargară cu o soluție din patru linguri de oțet de Mere la o cană de apă.
Reumatismul va dispărea si el, treptat, în timpul acestor cure, care au un efect puternic de detoxifiere a organismului.
Dă rezultate și în cazuri de migrene, în care se recomandă chiar inhalarea vaporilor de oțet.
Cam același tratament are efect și pentru aciditate, numai că de data aceasta oțetul trebuie diluat in apă.
Problemele bilei se liniștesc cu o lingurită-două de oțet de Mere luate cu 20-25 de minute înainte de fiecare masă.
Apoi, după fiecare masă, se mai bea câte o jumătate de pahar cu apă amestecată cu o linguriță de oțet.
Pentru reglarea greutătii corporale, se bea in fiecare dimineață, pe stomacul gol, câte un pahar cu apa de izvor în care s-au adaugat doua lingurițe de oțet de mere.
Aproape toate afecțiunile uzuale beneficiază de ameliorări de pe urma lui.
Eventuale depuneri sun rezultatul unei maturări naturale.
A se păstra inchis în loc răcoros şi ferit de lumină. În bucătărie se foloseşte după gust.
Mod de intrebuinţare: 2-3 linguriţe de oţet la un pahar de apă .
Prin aceste substanţe benefice oţetul de mere, contribuie la menţinerea sănătăţii si a echilibrului sistemului nervos si imunitar.
Ajută la digestie,la normalizarea tensiunii arteriale stimulează apetitul şi activitatea inimii.
Oţetul de Mere işi păstrează în formă naturală toate mineralele a mărului: potasiu, magneziu, fosfor sulf, fier,vitamina C,B1,B2 și B6.
Ingrediente: Oţet de Mere obţinut prin dublă fermentaţie,Coriandru frunza