Pachet DELICII - Pudră de Curmale și Zahăr de Cocos ECO | Rawboost  
Pachetul conține: 1x Pudră de Curmale ecologică, 200g | Rawboost 1x Zahăr de Cocos ecologic 250g | Rawboost  
Pudră de Curmale ecologică, 200g | Rawboost  
Pudra de Curmale este un îndulcitor natural, fiind un înlocuitor sănătos și delicios al zahărului alb.  
Ingrediente 100% Zahăr din nectarul florilor de Cocos nerafinat ecologic (Cocos Nucifera)  
Beneficii stabilizează nivelul zahărului din sânge, spre deosebire de zahărul alb care provoacă puternice fluctuaţii glicemice; conţine 16 aminoacizi, printre care şi glutamină şi ajută la buna funcţionare a creierului şi a sistemului nervos; nu suprasolicită pancreasul, care eliberează treptat insulina necesară pentru a controla concentraţia zahărului din sânge; are calo.
Xilitolul şi ştevia reprezintă alternative naturale de îndulcire însă sunt extrem de procesate, astfel că sunt lipsite de nutrienţi. În timp ce indicele glicemic al siropului de arţar şi al mierii ajunge la 69 iar cel al zahărului rafinat la 80-90, indicele glicemic al zahărului de Cocos abia atinge 35, situându-se printre îndulcitorii pretabili pentru cei care suferă de diabet şi pentru cei ce doresc să evite creşterea bruscă a glicemiei care perturbă funcţiile pancreasului, conform Institutului de cercetare in nutriție, Departamentul de știință și tehnologie din Filipine.
Este un Zahăr cu gust de caramel, ce abundă în minerale (fier, potasiu, magneziu, zinc) şi vitamine (C, B1, B2, B3, B6).  
Zahărul de cocos, folosit in Asia de câteva mii de ani, este obţinut manual din nectarul florilor palmierului de cocos, copac cunoscut în Filipine sub denumirea de ’’copacul vieţii’’. Ţară de proveniență : Bulgaria Gramaj: 200g  
Zahăr de Cocos ecologic 250g | Rawboost  
Zahăr din nectarul florilor de cocos, nerafinat, ecologic, cu indice glicemic foarte mic, sub 35, conform Institutului de Cercetare în Nutriție, Departamentul de Știință și tehnologie din Filipine.  
Păstrare A se păstra în ambalajul închis, la loc uscat, întunecat şi răcoros.
Utilizare Se poate folosi ca îndulcitor natural în rețete pentru înghețată, produse de patiserie și cofetărie, creme, ciocolată, bomboane și multe alte deserturi fără gluten etc.
Vegan / Fără aditivi / Fără gluten / Fără alergeni  
Informații nutriționale/100g Valoare energetică 1484kj/351kcal Grăsimi 0,1g din care saturate 0,0g Carbohidrați 78,0g din care zaharuri 77,0g Proteine 2,1g Sare 0,01g Fibre 16,0g De ce să alegi Pudra de Curmale ecologică Rawboost?  
Este produsă din materii prime atent selecționate și prelucrate
Valoare energetică și nutritivă ridicată, dar fără grăsimi
Perfectă ca îndulcitor natural pentru deserturi (înghețată, produse de patiserie și cofetărie, creme, ciocolată, bomboane etc)
Aport bogat de minerale (magneziu, calciu, fier, potasiu, fosfor, mangan, cupru)
Conținut mare de antioxidanți cu efect energizant.  
Ingrediente Pudră de Curmale ecologică 100%.
Valoare energetică și nutritivă ridicată, dar fără grăsimi.
Produsă din Curmale atent selecționate, care sunt uscate și măcinate.
Poate fi folosită ca îndulcitor în rețete pentru înghețată, produse de patiserie și cofetărie, creme, ciocolată, bomboane și multe alte deserturi. Îndulcește orice aliment, băutură la fel ca zahărul.
Are un conținut ridicat de fibre față de alte alimente de bază folosite pentru îndulcire, astfel încât îmbogățește conținutul de fibre a preparatului.
Pudra din Curmale este o alternativă naturală deosebită.  
Vegan / Fără aditivi / Fără gluten / Fără alergeni  
Experimentează gusturi care te vor surprinde! Înlocuiește zahărul cu o alternativă mai sănătoasă.
Poate fi folosită ca îndulcitor în rețete pentru înghețată, produse de patiserie și cofetărie, creme, ciocolată, bomboane și multe alte deserturi.
Pachet DELICII - Pudră de Curmale și Zahăr de Cocos ECO | Rawboost  
Pachetul conține: 1x Pudră de Curmale ecologică, 200g | Rawboost 1x Zahăr de Cocos ecologic 250g | Rawboost  
Pudră de Curmale ecologică, 200g | Rawboost  
Pudra de Curmale este un îndulcitor natural, fiind un înlocuitor sănătos și delicios al zahărului alb