Descriere YEO:
Pe YEO găsești Pastă măsline kalamata cu portocale de la , în categoria Home > Produse din masline > Pastă de măsline.
Indiferent de nevoile tale, Pastă măsline kalamata cu portocale 100gr din categoria Home > Produse din masline > Pastă de măsline îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 21.6 Lei
Caracteristicile produsului Pastă măsline kalamata cu portocale
- Brand:
- Categoria: Home > Produse din masline > Pastă de măsline
- Magazin: greektaste.ro
- Ultima actualizare: 28-10-2025 01:22:05
Comandă Pastă măsline kalamata cu portocale Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Pastă măsline kalamata cu portocale de la greektaste.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Pastă mă
sline kalamata cu
portocale 100gr - Pastă măsline kalamata cu portocale 100gr este realizată din măsline kalamata, pulpă de portocale condimente și ulei extra virgin de măsline;
- 100% naturală, fără coloranți, conservanți sau aditivi alimentari;
- portocalele conferă pastei un gust proaspăt şi original de citrice;
- măslinele sunt culese de pe crengi manual și sunt lăsate în apă cu sare pentru a se înlătura în mod natural gustul amar al acestora; acest tip de procedeu se numește "procesare naturală" sau "procesare de tip grecesc" și poate dura pană la 6 luni de zile în funcție de condițiile climatice;
- măslinele Kalamata astfel preparate au un gust unic, fiind distinse de către Uniunea Europeană cu distincţia P.D.O. - Denumire de Origine Controlată, conform Regulamentului European C01/0T/NC din 1 Dec. 2004;
- măslinele kalamata au o culoare maro neuniformă cu nuanțe de mov-vinețiu;
- măslinele Kalamata sunt considerate Regina măslinelor, au formă de migdală și se disting prin gust inconfundabil și piele fermă;
- măslinele sunt culese manual după ce s-au copt complet, apoi sunt lăsate în apă cu sare pentru a se înlătura în mod natural gustul amar, procedeu care poate dura până la 6 luni de zile, în funcție de condițiile climatice;
- acest tip de procedeu se numește „procesare naturală” sau „procesare de tip grecesc” , fiind cel mai sănătos mod de preparare al măslinelor;
- de obicei, termenul „Kalamata” se referă la o regiune a Greciei în care sunt cultivate aceste măsline, totuși câteva țări folosesc numele pentru astfel de măsline cultivate oriunde, chiar și în afara Greciei;
- indicat a fi consumată ca atare pe felii de pâine prăjită;
- adăugați o lingură de pastă ca ingredient pentru a da savoare unui sandviș;
- Declarație nutrițională per 100g produs finit: 204 KCal/855 Kj, grăsimi 29,4g, din care acizi grași saturați 4g, glucide 5,1g, din care zaharuri 0%, proteine 1,5%, sare 3,5g;
- A se păstra la frigider după desfacere.