Pasta miso galbena nepasteurizata bio, 270g, Aromandise -fabricat in Japonia- Aceasta delicioasa Pasta este un superaliment obtinut in urma unei fermentatii traditionale a boabelor de soia bio nemodificate genetic si a orzului.
Agricultura non-UE Fabricat in Japonia 270g.
Produs certificat ecologic.
Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 1 luna. *din agricultura ecologica Alergeni: Vezi ingrediente cu majuscule. Valori nutritionale/100g: Energie: 736 kJ/174 Kcal Grasimi: 1.7g din care saturate 0.7g Carbohidrati: 26g din care zaharuri 13g Fibre: 6.1g Proteine: 10.3g Saruri: 11.7g A se pastra in loc uscat, ferit de razele soarelui, la temperatura camerei intre 18 si 22 grade.
Gust: Umami intens, texturat Ingrediente: ORZ* 41%, apa, boabe de SOIA* 18%, , sare de mare, Aspergillus oryzae, bacterii de acid lactic.
Un aliment esențial în bucătăria japoneză, aceasta Pasta miso are o aromă intensă de umami, ideal pentru toate preparatele tale precum supe, ciorbe, preparate cu sos, cartofi sau fierturi.
Pasta miso galbena nepasteurizata bio, 270g, Aromandise -fabricat in Japonia- Aceasta delicioasa Pasta este un superaliment obtinut in urma unei fermentatii traditionale a boabelor de soia bio nemodificate genetic si a orzului